'Overcurrent at drive output'

n.celebi21

Üye
Katılım
22 Şub 2010
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
40
Merhaba arkadaşlar. Leroy Somer marka MD2S 1700T VSD mizde şöyle bir sorun var. bazen 24 saat çalıştıktan sonra bazen 48 saat çalıştıktan sonra bazen de daha kısa sürede 'Overcurrent at drive output' arızası verip stop ediyor. VSD mizin akım kapasitesi 2500 Amp dir. 53 Hz de çalıştırdığımızda 1230 Amp çekiyor. VSD kapasitesinin çok altında çalışmasına rağmen bu arızayı neden veriyor? Motor etiket akımları trafo ratio su bütün veriler doğru girilmiş. Motoru ölçtük sağlam. Trafodaki bağlantılara bütün bağlantılara baktık yinede sorun çözülmedi. Ayrıca Frekansı 53 Hz den 54 Hz e yükselttiğimizde 5 dk içinde yine bu arızayı veriyor.Bunun sebebi ne olabilir. Bu konunda yardımcı olursanız çok sevinirim. Hayırlı çalışmalar.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Sn.n.celebi21, iki ihtimal var ya gerçekten çıkışında geçici olarak aşırı akım çekiliyor. Yada VSD akım algılama sensörü veya devresinde iç arıza söz konusu. En kestirme yol yedek bir VSD veya VSD nin ilgili kartı ile deneme yapmaktır. Yine aynı arızayı veriyorsa çıkışa odaklanırsınız. Daha önce böyle kart arızası ile karşılaşmıştım.
Yedek donanımınız yok ise servis çağırmaktan başka çıkış yolu yok.
 
Aynı arızayı LS MD2S 1400T veriyordu. Başka bir MD2S 1400T VSD deki dataları indirdim sonra sorunlu VSD ye yükledim. Bir daha bu arızayı vermedi. MD2S 1700T VSD mizdeki sorunu bir türlü çözemedik. Servisle irtibat kurduk ama onlarda işin içinden çıkamadılar. Belki VSD menüsüne parametrelerine hakim bir arkadaş vardır veya daha önce birisinin başına gelmiştir aynı durum diye düşündüm.

'Overcurrent at drive output'​

 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst