Otoprodüktör dönüşümü?

bsafak

Üye
Katılım
5 Tem 2007
Mesajlar
45
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar biz fabrikamıza 2MW gücünde kojenerasyon tesisi kuruyoruz. Bu santral için bağlı olduğumuz OSB Dağıtım Merkezindeki schneider DM1-A kesicili hücreyi otoprodüktör fideri olarak donatmamız gerekiyor. Mevcut olan bu hücrede sepam s20 aşırı akım rölesi,16kA kesici ayırıcı bulunmakatadır.

Bu hücreyi otoprodüktör hücresine dönermek için nasıl ve ne yapılması gerekiyor.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
öncelikle Schneiderin S42 rölesini yada herhangi bir yönlü aşırı akım / toprak rölesi ile değiştirceksin. Gerilim bilgisini baradan alacaksın malum yönlü röle. Toprak bıçağı var ise ondaki kapasitif izolatörleri EDE ile değiştir. Ek olarak Kreis marka Capris gerilim göstergesi kullanman lazım. ayrıca sekonder revizyonu gerekecek.
 
Sadece DM barasına baglamanız yetiyormu peki. bunun yanında indirici merkezdeki fiderdede otop donusumu yapmanz gerekir.Bununla ilgili olarak otop kriterleri belirlenmistir zaten. i
 
Sekonder tarafta nasıl bi revizyon yapmam gerekiyor.
yanlış bilmiyorsam çift yönlü gerilim kontrolü yapmam gerekecek bara ve kesicinin altında enerji varmı diye


İndirici merkezde otoprodüktör sistemi OSBnin kendi santrali kurulduğunda yapılmış
 

Forum istatistikleri

Konular
128,153
Mesajlar
915,493
Kullanıcılar
449,897
Son üye
alcaponee

Yeni konular

Geri
Üst