Otomatik vana

ProtectoRR

Üye
Katılım
27 May 2019
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
30
Yakında memlekete gideceğim bayram için, evin özellike lavabonun önündeki çeşmeyi otomatikleştirmek istiyorum . ben olayın kontrol kısmını ucuz klon bir ardino ile çözebileceğimi düşünmekteyim; bu konuda fikirleriniz nedir acaba, bunun için , nasıl bir vana almalıyım aslında çok çeşitli vana yok değil fakat vana fiayatları biraz el yakabiliyor bildiğiniz güvendiğiniz ve ucuz bir marka varsa fikirlerinizi beklerim.
 
Son düzenleme:
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Ben uzun süre evden ayrılırken kediler taze su içsin diye lavabo çeşmesine çam.mak. ventili va zaman saati takıyorum. Günde 2 kez 5dk açıyor.
Bahçe ve bitki sulaması için de yine ventil ve zaman saati ile her akşam yarım saat çalıştırıyorum.
Forumda daha önce paylaşılmıştı bu konu.

1.resim lavabo için. Çeşme çıkışına takılıyor. Su ayarı çeşmeden yapılır.
2.resim bahçe için arada küçük bir vana var. Su ayarı ordan yapılır.
Resemler eski. Şimdi dijital saat kullanıyorum. Ama bu da iş görüyor. 15dk aralıklı günlük.
20170910_130324.jpeg
20170913_134320.jpeg
 
bulaşik yada çamaşır makinalarının su giriş ventili olur hem ucuz hemde piyasada bolca var
Screenshot_2019-05-27-21-30-32.jpeg
 
Yakında memlekete gideceğim bayram için, evin özellike lavabonun önündeki lavabodaki çeşmesini otomatikleştirmek istiyorum . ben olayın kontrol kısmını ucuz klon bir ardino ile çözebileceğimi düşünmekteyim; bu konuda fikirleriniz nedir acaba, bunun için , nasıl bir vana almalıyım aslında çok çeşitli vana yok değil fakat vana fiayatları biraz el yakabiliyor bildiğiniz güvendiğiniz ve ucuz bir marka varsa fikirlerinizi beklerim.

lavabodaki çeşmesini otomatikleştirmek istiyorum
nasıl bir otomatik ?
amaç açıklaması !!!
 
arkaplan, link ve düzeltme için teşekkurler.
lavabodaki çeşmesini otomatikleştirmek istiyorum // a gramatically wrong sentence^^//
: tamlayan eksikliğinden kaynaklı bir anlatım bozukluğu olmuş sanırım, bunu sorarken 36 saatten fazla uykusuzdum. Tek sebebi bu olmayabilir ama en büyük etken sanırım uyksuzluk, uykusuzluğun insanın bilişsel yetileri üzerinde olumsuz etkileri olduğu saptanmış, bu yüzden sizlerede tavsiyem uykunuza önem verin^^
son olarak:lavabodaki çeşmesini otomatikleştirmek istiyorum ==lavabodaki el yıkama çeşmesini otomatikleştirmek istiyorum. Maksat annem babamların gönlü hoş olsun, biliyor musunuz, bazen anne babaların bu hayattaki en değerli ve "vazgeçilmez" varlıklar olduğunnu düşünürüm hani bir sözcük vardır"vazgeçilmez" bazı bazı kullandığımız yerli yersiz kimi zaman bir nesne için yada bazı insanlar için yahut birtakım alışkanlıklarımız ve zevklerimiz işte bence bu kelime en güzel anlamıyla anne babalarda anlam buluyor...
Ne Özlemişim beee!!!
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,307
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst