Otomatik kumanda sorusu yardım edermisiniz ?

Katılım
4 Ocak 2015
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
25
aydrld.jpg
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Kendin biraz uğraş, çabala, karala şurada takıldım de göreceksin ki yardım edecek birileri çıkacaktır, ama bu şekilde yardım edecek birilerini bulman çok zor.Kimsenin sana bu kötülüğü yapacağını zannetmem. Ayrıca aynı konuyu tekrar tekrar açmasan iyi olur.
 
Diğer konuda yazmış ya şimdi zahmet olmasın birde fotoğrafını koyayım demiş herhalde.
 
Adsız.jpg
Adsız.jpg
-3K1 kontaktörünü mühürleyerek ve üst seviye sensörü bu mühürü bozuyor.Daha sonra seviye alt sensöre geldiğinde devreden cıkıyor,çıktığı gibide alt NC kontak konumunu alıyor ve tekrar -3Q9 termiğin kontak ucundan -3K1 kontaktörünü mühürlüyor.1.bosaltma motoru -3Q5 termik attığında ise diğer motorun 2.bosaltmanın termik kontağından kontaktör bobinine komut veriyor.
 
NC alt satırda termik attığı zaman NO ya geçer.

NO ve NC konumundakiler suanda Termik kurulu olmadığı halidir, Termik kurulduğunda NO = NC , NC=NO olacak. Suanda -3Q7'nin konumu termik atık vaziyetindedir.-3Q5 ise 1.motor oluyor eğer bu termik attığında -3Q7 devreye giriyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,958
Mesajlar
913,911
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst