Otomatik anten

mv53

Üye
Katılım
3 Ara 2019
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
71
Merhaba. Yeni aldığım otomatik anteni siyah şase, kırmızı 12 vl , maviyi de teybin anten çıkışına bağladım. Antenim açma düğmesine bastığım zaman kalkıyor, kapama düğmesine bastığımda iniyor. Yani çalışıyor. Sıkıntı yok. Ama aracımı her geri vitese taktığımda anten kendiliğinden açılıyor, geri vitesten çıkardığımda kendiliğinden kapanıyor. Bir de radyo açık iken kontağı kapattığımda açık kalıyor. Sizce de bir tuhaflık yok mu? Birisi bir cevap verirse şimdiden teşekkürler.
 
Aracın sigorta tablosunun herhangi bir sigorta ayağından.(Sanıyorum Emniyet kemeri Göst. sigortasına denk gelmiş). Bir de benim teybimde arka park göstergesi de var. Yani geri viteste arkayı kamera ile görebiliyorum.
 
Bu tip antenleri hiç kullanmadım nasıl çalışır bilmiyorum fakat geri vitese takınca parazit alıyor olmalı ki kendi kendine açılıyor.Deneme için direk akünün + kutubuna bağlayın bakalım yine olucak mı?

Kapanma işinide kontak anahtarına bağlarsanız olur gibi geliyor.Sonuçta kontak açılmadan radyo çalışmıyor olması lazım.
 
Havalar müsait olunca deneyeceğim.(Malum kar yağıyor). İlginiz ve cevabınız için de ayrıca teşekkür ederim. Sonucu da buraya yazacağım. İyi günler.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,958
Mesajlar
913,911
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst