Otomasyon yardımlaşma Whatsapp grubu

Merhaba ;
Otomasyon yardımlaşma adı altında bir whatsapp grup kurduk gerçekten yardıma gönüllü ve işinde iyi yaklaşık 30 kişiyiz.İster sahada ister ofiste Anlık olarak destek alıp verebiliyoruz.Bu grubumuzu büyütmek ve daha nitelikli hale getirmek istiyoruz.Bu kapsamda gruba katılmak isteyen arkadaşlarımız özelden katılım linkini isteyebilirler.
Not: linki burda paylaşmamamınızın sebebi gerçekten ilgili kişilerin katılımını sağlamaktır.
Merhabalar bende özel bir şirkette elektrik elektronik yani otomasyon bakımcısıyım diyebilirim rica etsem boş yeriniz varsa bende katılabilir miyim ?
 
Yer ile alakalı bir sıkıntı yok.Faydalı olabilecek yada gerçekten gruptan faydalanmak isteyen herkese açık paylaşımcı güzel bir topluluk olduk.
Özelden dönüş yaptım size recep bey.
 
Merhabalar
Özel sektöre ait enerji santralinde elektrik ve otomasyon mühendisi olarak çalışmaktayım,bilgi paylaşımı ve öğrenimi adına katılmak isterim.

Kolay Gelsin
 
Merhaba Özel bir şirkette otomasyon sistemleri ile alakalı çalışıyorum. Özellikle Fatek PLC ile çalışıyoruz. Kabul ederseniz bende katılmak isterim.
 
Herkese merhaba, İstanbul'da OMRON marka tüm endüstriyel ürünlerin satışını ve otomasyon uygulamalarını yapan bir omron bayide çalışıyorum. Eğer grupta yer varsa bende katılmak isterim. Bildiklerimi sizlerle paylaşmak ve sizlerden öğrenmek isterim.
 
Merhaba bu grup tekrardan whatsapp'a geri mi döndü. Ben telegramda kaldım. Tekrar link rica edebilir miyim.
 
Ne tür bir otomasyon elektronik mi plc mi aynı bizim hesap role kontaktör buton mu
 
Genel olarak kontrol otomasyon plc konuları bunların elektrik tarafları da konuşuluyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,889
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst