Otomasyon Sektöründe Ücretsiz Çalışma

ali1923576

Üye
Katılım
11 Şub 2017
Mesajlar
15
Puanları
1
Yaş
30
Elektrik-elektronik mühendisiyim. İstanbul'da 5 6 aydır özel bir firmada Bakım departmanında çalışıyorum.Kendimi geliştirmek, başka makinalar görmek,daha fazla pano ve plc pratiği kazanmak için hafta sonları ücretsiz bir şekilde çalışmak istiyorum.. hatta bilgisayar üzerinden yardımcı olabileceğim şeylerde haftaiçide çalışabilirim.

daha önce 2 pano yapımında görev aldım..saha bağlantılarını da yaptım.. plc ve hmı konusunda kendi denemelerim var ancak şuana kadar çalışan bir sistem yapmadım ne yazıkki.
 
Son düzenleme:
Slm. Kabiliyetlerinizi yazınız hafta sonları 2 -3 ay desteğe ihtiyacımız olacak fiziksel olarak. Pano,tesisat, devreye alma kısımlarinda İhtiyaç halinde. Emeğinizin karşılığınıda alacaksınız tabi. Öyle bedavadan olmaz bu işler. :) Nihayetinde emek vereceksiniz. özelden iletişim bilgilerinizi yazınız. Kabiliyet lerinizide detaylıca buraya yazınız.
Allah yolunuzu açık etsin.
 
naçizane acı tecrübem boş gezin ama beleş hiçbir yerde çalışmayın...
benden zamanında 17 -18 yaşındayken bilgisyar işi üzerine çalışıyordum birşeyler öğrenim diye bir kaç yere girdim adamlar hep angarya iş yaptırdılar ne bir şey öğrettiler nede 5 kuruş para verdiler...
acı tecrübem...
 
bence parasız da çalışsanız kesinlikle iyi bir yer seçmeye ve meslekle alakalı gelişme kat edebileceğiniz bir yerde çalışın.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,161
Mesajlar
915,574
Kullanıcılar
449,920
Son üye
Bafrali1655

Yeni konular

Geri
Üst