Otomasyon Şirketi Aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
28 Eyl 2007
Mesajlar
23
Puanları
1
Yaş
39
Herkese selamlar

Arkadaşlar İstanbul/Tuzla'da yeni yapılan 4 katlı binamızı tamamen otomasyona eçirmek istiyoruz. Isıtma soğutma havalandırma güvenlik aydınlatma vs. Bu konuda İstanbul'un belli başlı şirketleri hangileridir yardımcı olabilir misiniz? Sauter Siemens yada diğer markalarla olabilir kesin bi kararımız yok.

Lütfen bilgi verin...
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
MAS otomasyon da istediğiniz şekilde size yardımcı olur referansları sağlam
 
Şirketimiz size istediğiniz şekilde yardımcı olabilir ama tam olarak ne istediğnizi bildirirseniz size daha spesifik bir şekilde yardımcı olabiliriz.
 
Honeywelli oneririm cok alaninda 1 numaradir
 
arkadaşlar akıllı ev viko şirketler grubunda var bakmanızı tavsiye ederim
 
merhabalar.otomasyon olarak size lutronu önerebilirim.alanın da en köklü firmalardan birisidir.Türkiyede Hilal elektrik alt yapısından kurulumuna kadar komple yapmaktadır.ben de o şirkette çelışıyorum.otomasyon adına ne isterseniz hepsine cevap verebilecek bir sistemdir.En lüks otellerde ve binalarda çokça uyguladığımız bir sistemdir.Ayrıntılı bilgi isterseniz Lutron Electronics, Inc. - Dimmers And Lighting Controls dan bakabilirsiniz.Rakiplerine oranla biraz pahalı olsada kesinlikle sorun yaşamazsınız.kalite ucuzdur derseniz kesizlikle lutronu öneririm.
 
eğer işin içine hvac otomasyonu da girecekse, en iyisi Honeywell olarak biliyorum.
 
yukarıda verilen ORASS OTOMASYON LTD.ŞTİ adresinden virus yayılıyor. Moderatörlere duyurulur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,169
Mesajlar
915,621
Kullanıcılar
449,934
Son üye
peldayilmaz

Yeni konular

Geri
Üst