Otomasyon Üzerine Staj Raporu - Buyrun, Umarım İşinize Yarar

Özür dilerim sevgili öğrenci kardeşim yıllarca yüksek gerilimle uğraşmaktan espri yeteneğimiz köreldi herhalde ; yakında daha nitelikli espriler yayınlamaya çalışırım :)
 
Özür dilerim sevgili öğrenci kardeşim yıllarca yüksek gerilimle uğraşmaktan espri yeteneğimiz köreldi herhalde ; yakında daha nitelikli espriler yayınlamaya çalışırım :)

Hocam staj bitim günü azaldı onun sıkıntısıyla saygısızlık yaptım sanırım,pardon.Şu dosya 40 sayfaya nasıl yayılır hala onun telaşındayım,esprin iyiydi yani :)
 
çimento fabrikasında yapılmış staj raporu var mı çok makbule geçer :D
 
Geçen yaz yaptığım stajımın rapor taslağını ek olarak ekliyorum. raporu incelemek ve kaynak göstermeden raporunuzda kullanmak serbesttir:D:D:D ancak raporu naklen yazmayın, önce bi okuyup inceleyin. çünkü rapor içerisinde benim temize çekerken sildiğim kısımlar falan var. işinize yararsa ne mutlu bize.
rar şifresi (tabiiki de): www.kontrolkalemi.com


Elimde bir çok staj rapor örneği mevcut. eğer otomasyon işinize yaramıyorsa elektronikten ar-geye, gsm sistemlerinden paratonerlere, güvenlik sistemlerinden verici istasyonlara ve hatta işletmeden kimyaya, makinadan networke, turizmden tekstile bir takım staj raporları var elimde. isteğiniz olursa konuya mesaj atın elimde mevcut ise ekleyeyim. özel mesaj atmanız benimde mesajı erken farketmemi dolayısı ile erken cevap vermemi sağlayacaktır.
şifre giriyorum fakat hatalı diyor
 
kontrol otmasyon sistemleri bölümünü bitrdim hastanede staj yaptım fakat dosya nasıl hazırlayacagımı bilmiyorum ve ne yazacagımıda dosyamı tgeslim etmem lazım yardımcı olabilirmisiniz
 

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,478
Kullanıcılar
449,892
Son üye
bekmezci

Yeni konular

Geri
Üst