Otomasyon Üzerine Staj Raporu - Buyrun, Umarım İşinize Yarar

malisecgin

Üye
Katılım
1 Eyl 2008
Mesajlar
72
Puanları
1
Yaş
37
Geçen yaz yaptığım stajımın rapor taslağını ek olarak ekliyorum. raporu incelemek ve kaynak göstermeden raporunuzda kullanmak serbesttir:D:D:D ancak raporu naklen yazmayın, önce bi okuyup inceleyin. çünkü rapor içerisinde benim temize çekerken sildiğim kısımlar falan var. işinize yararsa ne mutlu bize.
rar şifresi (tabiiki de): www.kontrolkalemi.com


Elimde bir çok staj rapor örneği mevcut. eğer otomasyon işinize yaramıyorsa elektronikten ar-geye, gsm sistemlerinden paratonerlere, güvenlik sistemlerinden verici istasyonlara ve hatta işletmeden kimyaya, makinadan networke, turizmden tekstile bir takım staj raporları var elimde. isteğiniz olursa konuya mesaj atın elimde mevcut ise ekleyeyim. özel mesaj atmanız benimde mesajı erken farketmemi dolayısı ile erken cevap vermemi sağlayacaktır.
 

Ekli dosyalar

  • Staj Raporu.rar
    47.5 KB · Görüntüleme: 1,510
elimdeki raporlara baktım ancak parafudr veya ayırıcı ile ilgili hiçbir rapora rastlayamadım. bende kendi stajımla ilgili döküman araştırıyorum halen. eğer karşıma çıkarsa eklerim.
 
İlgin için teşekkür ederim; senin konun ne belki yardımcı olabilirm.
 
ben güvenlik sistemleri üzerine bir rapor hazırlıyorum. elimde birtane hazır rapor mevcut ancak aynısını yazmamak gerek. bu yüzden hala araştırıyorum. sanırım çeşitli kataloglardan yararlanarak kendim uyarlayacağım birazda. ama eğer elinde mevcutsa veya karşına çıkarsa yardımın için müteşekkir olurum.
 
Arkadaşlar, ben 11. sınıfa geçtm bu yıl 10. sınıf stajını yaptım ama staj defterimi dolduracak devreler bulamadm.
Sitede araştırma yaptım staj defterleri hakkında ama onlarda devreler yok.
Basit elektrik devreleri varsa yardım edin..
 
Acamadıgın dosyanın nesi güzel çok merak ettim doğrusu.

1.Dosya sıkıştırılmış olarak gönderilmiş bu yüzden WİNRAR la açabilirsin.
2.Dosya şifrelenmiş www.kontrolkalemi.com şifresi
3.Dosya word document şeklinde yazılmış windows office kurulu olması lazım. En kötü ihtimalle word reader a ihtiyacın var.

Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,849
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst