Oto Termiği

sado0532

Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
63
Puanları
1
Yaş
59
arkadaşlar tofaşlarda direksiyon arkasında filan bi yerlerde termik varmış bilen varmı teferruatıyla anlatabilirseniz memnun olurum
 
Alt kapak söküldüğünde kontak anahtarının arkasında olması lazım.Bu parça arızalanırsa kontak anahtarının çalışmama durumu gözlemlenir.Müdahale edecekseniz aküyü sökün.
 
ben söktüm öyle birşey bulamadım.kontağın içindeyse belki
 
ben söktüm öyle birşey bulamadım.kontağın içindeyse belki
Kontak anahtarı ile bütünleşik olması(kontağın arkasında) lazım 2 adet vida var parçayı tutan, sizin aracınızda farklı olabilir ancak genel bağlantısı böyledir.
 
Kontak anahtarı ile bütünleşik olması(kontağın arkasında) lazım 2 adet vida var parçayı tutan, sizin aracınızda farklı olabilir ancak genel bağlantısı böyledir.[/QUOT doğru kontakla komplike sanırım kontağı birince çevirişte sisteme enerji veren kısım galiba.
 
tofaşların kontak termiği veya terminali, kontağın içerisindedir ve değiştirile biliyor. ANCAK , KESİNLİKLE sadece termiği değil kontağı komple değiştiriniz. aksi halde yan sanayi termikler istenmeyen sonuçlar doğura biliyor.
 
Alt kapak söküldüğünde kontak anahtarının arkasında
 
termikle ilgili şikayetiniz nedir?
 
Termik benim de arızalı. Bir düğme yapmışlar oradan çalıştırıyorum aracı. Bu termik ne işe yarar arkadaşlar. Bir de arkadaşımız ikinci el termikler sorunlara yol açabilir demiş. Ne gibi bir sorun yaratabilir ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,530
Kullanıcılar
449,905
Son üye
smartnet

Yeni konular

Geri
Üst