Oto klima

Gürkanizmir

Katılımcı Üye
Katılım
14 Kas 2017
Mesajlar
1,119
Puanları
56
Yaş
34
Konum
İzmir
Merhaba .Mazda 323 aracimin kondenseri delik. Gazi yok haliyle Kondenser alaminyum. Deligi oksi gaz kaynağı dışında ne ile kapatabilirim. Sivi metal diye bişey varmış o kapatır diye düşünüyorum. Sun fix diye bir marka. Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum

Screenshot_2018-07-13-15-23-42.png Screenshot_2018-07-13-15-23-36.png biri macun 13 tl. Olan diğeri 70 kusur oda sivi metal.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
LPG tankı montajı sırasında benim usta sağolsun benzin deposunu delmisti. Sunfix ile irtibata geçtim. En uygunu sarı-mavi olan macunu kullanmanız demişti. Başka sorunlar da çıkınca kullanmadım ama başka yerlerde kullandım. Sizin işinizi görür bence.
 
Bizim eski bi sulu kazan vardı.sicagi yiyince heryeri delinip patliyodu.sunfix geçici bir cozum olur.eğer içerden uygulama sansiniz yoksa,ki sanmıyorum.dış tarafından uygulama için kesin çözüm olmaz
 
Söktüm bugün. Kondenser delinmis. Delin uzunlamasina idi. Orayı komple kestim uçlarını körledim. Ucuna da sun fix sürdüm. Vakum yapıp denicem bi
 
Körlediğiniz kısım metal ise lehim yaptırın. Sunfıx macun (iki renkli olan) sertleşince taş gibi olan ama yapıştığı maddeye kaynamayan bir ürün. Sallantılı titreşimli yerlere uzun süre gelmez.Diğer ürün (sıvı kaynak-likit) hakkında bir fikrim yok.
 
Bence eğer söktüyseniz kondenser bir radyatorcuye götürünüz. Onlar alüminyum kaynağında ustalar. Uygun şekilde oksijen kaynağı ile alüminyum u kaynatabilirler.

Kolay gelsin
 
Argon. Kaynağı ile. Kaynattim. Sun. Fixe guvenemedim. 50.tl gibi bi ücret aldılar. Körlettim yine istediğim şekilde. Kacagi tespit ederken su kullanmıştım kondenser de. Büyük kısmı çıktı suyun ama icinde kalani 3 4 saatlik vakum yapcam. Sorun çıkmaz demi.

Izlemistim bunu. Sivi. Metal galiba bu
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu girmiş sistemi vakuma alırken ben vakum msnometresi kullanıyorum. Su tamamen buharlasmadan işlem yapmıyorum.

Radyatorunuz microchannel tıp olduğu için içeride nem kalsın istemezsiniz buharlaşma uzun sürebilir.

Eğer Antalya da iseniz vakum konusunda yardımcı olabilirim. Sanırım izmirdesiniz.
 
İzmirdeyim abi. Vakumu uzun sure çalıştırsam faydası olmaz mi. Nem. Kalmayana kadar vakum yapayım. Ekstra dan ne yapabilirim. Azot verme imkanım az.

Su basalı 3 4 gün oldu. Zaten hemen takmadım kondenseri. 2 gün güneşte beklettim iyice buharlassin diye bugün taktım pek su kalmamıştır diye düşünüyorum
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,871
Mesajlar
913,214
Kullanıcılar
449,461
Son üye
evenzhou

Yeni konular

Geri
Üst