Orta Gerilim Elektrik Çarpması (video +16)

apolloturk

Üye
Katılım
20 Kas 2009
Mesajlar
64
Puanları
1
konunun yeri burasi olmayabilir ama elektrikle ugrasan herkesin gormesi lazim bence. video yu izledikten sonra daha dikkatli olacaginizdan eminim.

ABD de 96 yilinda akli dengesi yerinde olmayan ve uyusturucu kullanan bir erkegin elektrik diregine tirmanmasi ve akima maruz kalmasi once haber kamerasindan ardindan amator kameran goruntulenmis, hatta carpilmadan sonraki halide goruntulenmis.

[video=youtube;irKUtbNg4E8]http://www.youtube.com/watch?v=irKUtbNg4E8[/video]

YouTube - djace21's Channel
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
arkadaşım bu videonun tam ismi nedir? malum türkiye de youtube yasaklı olduğundan giremiyoruz siteye
 
o kadar telleri elledi dokunda bişe olmadı en sonki yerde çarpıldı.demekki ilk olay mahalindeki elektriği kesmişler sadece.neyse dikkat edelim oda toprak oldu..
 
Çocuğa yazık olmuş...

You tube'a girmek için DNS ayarlarınızı 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 yapmanız yeterlidir
 
video nun ismi

Suicide Attempt on Power Lines FULL VERSION

bu arada adam olmemis yani en azindan video paylasildiginda hala yasiyormus ama vucudunun %96 si yanmis anladigim kadariyla.
 
akli dengesi yerinde değilmiş zaten allah muhafaza cok dikkat edelim arkadaslar izleyince insanın tüyleri diken diken oluyor ürperiyor.
 
faz toprak kısa devresi oldu galiba
 
bende 1 yıl önce orta gerilime çarpıldım ama sigorta değeri küçük oldugu için ucus yırttım ama yaklasık 10 metreden asagı düştügüm için kaslarda bi zedelenme olmuş.daha yeni yeni yürümeye başladım
 
bende 1 yıl önce orta gerilime çarpıldım ama sigorta değeri küçük oldugu için ucus yırttım ama yaklasık 10 metreden asagı düştügüm için kaslarda bi zedelenme olmuş.daha yeni yeni yürümeye başladım

Geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,160
Mesajlar
915,563
Kullanıcılar
449,919
Son üye
Serdar.59

Yeni konular

Geri
Üst