İdrismusluman
Üye
Merhaba! Herkese forumu disardan takip ediyordum simdiye kadar uye olmak bugune nasipmis.
Benim bir problemim var. Elektrik otomasyon isini kendi bunyemize aldigimizdan dolayi bazi sorulara cvb aramam gerekiyor.
Simdi 4 kademeli bir urun isitma sistemimiz var. İsitma enerjisi buhar. Giris sicakligi belirsiz ancak cikis sicakligimiz 95 derece. Bu sistemi on off termostatlarla yaptigimiz zaman dengeli bir proses olmuyor. Oransal vanalar var samson gibi onlarla yapmak istiyorum ama daha once bu tip bir baglanti yapmadigim icin yapabilir miyim emin degilim. Sistemde plc yok bu arada.
Elimde emko 4420 termostat var pid uyumlu ve ssr cikisli.
Merak ettigim konular sunlar
Pt100 u sistemin girisine mi cikisina mi baglamam gerekli?
Ssr cikisini alip elektropnomatik pozisyonere mi girecegiz.
Termostati nasil proglamlamamiz gerekli.
Baska yapmamiz gereken nelerdir.
Cevaplarsiniz cok sevinirim.
Benim bir problemim var. Elektrik otomasyon isini kendi bunyemize aldigimizdan dolayi bazi sorulara cvb aramam gerekiyor.
Simdi 4 kademeli bir urun isitma sistemimiz var. İsitma enerjisi buhar. Giris sicakligi belirsiz ancak cikis sicakligimiz 95 derece. Bu sistemi on off termostatlarla yaptigimiz zaman dengeli bir proses olmuyor. Oransal vanalar var samson gibi onlarla yapmak istiyorum ama daha once bu tip bir baglanti yapmadigim icin yapabilir miyim emin degilim. Sistemde plc yok bu arada.
Elimde emko 4420 termostat var pid uyumlu ve ssr cikisli.
Merak ettigim konular sunlar
Pt100 u sistemin girisine mi cikisina mi baglamam gerekli?
Ssr cikisini alip elektropnomatik pozisyonere mi girecegiz.
Termostati nasil proglamlamamiz gerekli.
Baska yapmamiz gereken nelerdir.
Cevaplarsiniz cok sevinirim.