On-Line UPS Tavsiyesi (Eaton EDX2000H)

Katılım
18 May 2019
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaş
35
Merhabalar,

UPS almak istiyorum ancak bunun internetten özelliklerine bakıp alınamayacak, tecrübeye kulak verilmesi gereken bir konu olduğunuz düşünüyorum.

Özellikler bakımından Eaton EDX2000H'yi gözüme kestirdim. Ancak sorularım var haliyle:

-Öncelikle Eaton UPS konusunda nasıl bir firma, tavsiye eder misiniz?
-Bu cihaz yerine başka bir öneriniz olur mu?
-Akünün ömrü dışında, bu on-line UPS lerin ömrü yaklaşık kaç yıl?
-Makelsan, Tunçmatik, Inform hakkında tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Inform'un 3KVA'lık online ups ini bir ara kullanmıştım ancak kombinin kararsız çalışmasına neden olduğu için hattan ayırdım daha sonra.

Özetle UPS konusunda tecrübem ve bilgim yok; sunucu ve ağ altyapısı için kullanacağım, yardımcı olabilirseniz çok güzel olur.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
UPS'in padişahı Schineider APC dir. Eaton marka olarak oldukça iyidir Moeller'i satın almış bir markadır ancak UPS'lerini tecrübe etme şansım olmadı. Kalite/Fiyat dengesi açısından inform ideal bir markadır.
Kombi için kullandığınız ürün tahmin ediyorum modifiye sinüs çıkışlı bir UPS. Tam sinüs çıkışlıda kombiye problem çıkaracağını zannetmiyorum.
 
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.

Eaton'un bahsettiğim modelinde tam veya modifiye sinüs olup olmadığı görülmüyor. Güç faktörü ise 0.7.
Inform'un 2KVA'ık UPS'i tam sinüs görünüyor. Güç faktörü de 0.9. Kağıt üstünde Inform daha iyi gibi duruyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,906
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst