OMRON SYSMAC CPM2AH den program okumak

kartal1700

Üye
Katılım
19 May 2007
Mesajlar
29
Puanları
1
Yaş
37
arkadaşlar omron sysmac cpm2ah modelindeki plc ye bağlanıp programı görmem ve kaydetmem gerekiyor. bağlantı kablosu var. cx programı 5.0 versionlu. fakat bağlanıp plcden oku dediğim zaman " cannot upload the program UM is read-protected " buna tamam dediğim zaman " failed to upload the IO commets from allocated UM. check that the IO comment memory is allocated on the PLC " çıkıyor onada tamam dediğim zaman "upload succesful" çıkıp bağlantı iptal edilmiş oluyor. plc nin okunmaması amacıyla şifre yada okuma engeli koyulmuş olabilir. şifre koyulmuşsa bu şifreyi kırma gibi bi şansım varmıdır. bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum. teşekkürler.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Programa şifre konulduğu zaman upload edemezsin.Forumda omron cpm1 serileri için şifre kıran bir program var.Ben bizzat denedim çalışıyor.Fakat CPM2 serisinde çalışıp çalışmadığını denemen lazım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,148
Mesajlar
915,463
Kullanıcılar
449,886
Son üye
Lama

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst