Omron nt620s-st211b-e hmı

cgulhan

Üye
Katılım
2 Ağu 2008
Mesajlar
49
Puanları
1
Merhaba elimde eski model omrol NT620S-ST211B-E HMI var. bunun içindeki programı almak istiyorum. bu mümkün müdür. bazı eski model hmı lerden alınamıyor onun için soruyorum. birde hangi software kullanmalıyım. bununla ilgili hiç bir bilgi bulamadım. saygılar.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yardım edebilecek biri yok mu?
 
Merhabalar arkadaşım ben daha önce nt2s serilerinin ve nt-11 serilerinin programlarını çektim fakat senin kullandığın modelden veri çekmedim ama yapabilirsin tabiki. NT series support tool kullanıyorsun,
http://www.edata.omron.com.au/eData/HMIs/NT/V033-E1-5A.pdf
bu pdf te ntlink hostlink ve memorylink ile bağlanabileceğini söylüyor,kablosunu kendin yapman gerekecek ve önemli dikkatle incelemeni tavsiye ederim. Bu modellerde sanırım veri çekebilmek için önce dip switchlerden ayar yapıp resetliyorsun sonra program yazma yada çekme konumunda veriyi alabiliyorsun. biraz meşakatli ama uğraşırım dersen bu pdf yönlendirmesine göre takip et,yardımcı olabileceğim bir konu olursa tekrar yazabilirsin.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: huh

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,890
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst