Okullara Destek Kampanyası 2012

gerçek ten destek olmamız gerek yeni nesil yetişecek kişilere ihtiyacımızolacak mesleği öldürmemek lazım herkez üzerine düşeni yapsa sanırım birçok konuda sçz konusu bile olmaz bu tür işler.
 
çalışmalarınızı çok beğeniyorum ve kutluyorum.
okullara verilen PLC eğitim setlerinden bireysel olarak bizlerde ücret karşılığı temin edebilirmiyiz
 
Sayın ykp55 hangi PLC eğitim setini istediğinizi söylemediğinizden her iki firmayı da yazayım. Fatek PLC Eğitim Seti için Petek Teknoloji ile Siemens PLC Eğitim Seti için PLC Merkezi adresleri ile iletişime geçebilirsiniz.
 
Birçok okulda hala bu set yok ve böyle bir yardım süper olmuş
 
Gerçekten örnek alınacak bir davranış. Teşekkür Ediyorum Devamını Bekleriz
 
Liselerin bütçeleri belki kısıtlı o yüzden bu tür kaynakları temin edemiyorlar, ama ya üniversiteler. Bizim bölümün plc labında toplam 5 s7 200 eğitim seti var sadece 2 si çalışıyor ( nasıl kullanıldığını anlatıcak hocalar yok ) bizlerde bu olanakları sadece staj ortamında görebiliyoruz o da yeterli olmuyor haliyle. Umarım yapılan bu yardımların devamı gelir ve bu tür aksaklıklar hem liselerde hemde üniversitelerde ortadan kalkar.
 
merhabalar ..bende güngören endüstri meslek lisesinde elektronik öğretmeniyim okulumuza sadece 1 adet siemens s7-200 plc var oda kendi çabalarımızla ufak bir set oluşturuldu dersle öle işleniyor bu eğitim setlerinden okulumuza ulaşması için neler yapmamız gerek..
 
merhaba hocam bağişlayın ama yazmıyayım dedım olmadı bende eğitim kurumunda teknisyendım emeklıyım doğrusu size bir eğitımcıye yakışmıyacak kelıme kullanmışsınız lanet okumakla olmaz bunu bılıyorsunuz tekrar tekrar bu bahsedılen firmalara yazarsanız enınde sonunda bırının dıkkatını çekecektır yaşadığım olay bende sızın gıbı okula yardım için adınıda vereyım tepe grubu mobılya vs uretımlerı var sızın gıbı yazdım ama bıkmadan:)defalarca bır gun okulda ıdım telden aradılar bir kamyon al gel :)yanlış yazmıyorum kamyon al dedıler ertesı gun universıteden bır kamyonla gıttım fabrıkaya suntadan tut kapı penceresıne varana kadar kamyonu tepeleme yukledıler yemeğımızıde fabrıkada yedık .)bunu anlatmamdakı maksat hemen lanet okumakla bıtırmeyın onlarda insan okumamişlardır veya siz israrlı olmayınca amirlerıne mudurlerıne iletmemişlerdır şimdi emeklıyım keşke o zamanlar bu şekılde bırkaç yerde gıtseydım ha siemens mudanya fabrıkasından da buna benzer yardımlar aldım siz siemens e yazın oradakı yonetıcıler bu konuda duyarlı buda benden tiyo:)
ben bir ara oturup yüz tane otomasyon firmasına ve fabrikalaara ikinci el malzeme istediğimizi yazdım..tenezzül edip cevap veren olmadı..tatvan eml..o yüzden lanet olsun hepsine..
 
Sayın site yetkilisi beyefendi.Ben Karaman temizel ünlü teknik ve endüstri Meslek Lisesinde elektronik öğretmeniyim.Bir çok okula ım ettiğiniz gibi bizim okulumuza da kamera sistemleri yada pnömatik ile ilgili malzemeler konusunda yardımcı olabilir misiniz? Göstereceğiniz ilgi için şimdiden teşekkür ederim...
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst