Okullara Destek Kampanyası 2012

Aksi

Site Yetkilisi
Yönetici
Site Yetkilisi
Katılım
26 Eyl 2008
Mesajlar
1,887
Puanları
472
Yaş
40
Kontrolkalemi.com'un sosyal sorumluluk projesi olarak 2011 yılında başlatmış olduğu "Okullara Destek Kampanyası"nın 2. yılına girmiş bulunuyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Win 2012 Uluslararası Otomasyon Fuarında 3 okulumuza törenle "PLC Eğitim Seti" teslim ettik. Kampanyamıza gönülden destek veren Fatek PLC ve PLC Merkezi yetkililerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.



Eğitim Setlerinin teslim edildiği törende çekilen fotoğrafları görüntüleyebilmek için lütfen Facebook Sayfamızı ziyaret ediniz.
 
Okullara destek kampanyasına bizler nasıl dahil olabiliriz.Simav Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi olarak bizlerde bu kampanyanızdan faydalanmak istiyoruz.
Bölüm öğrencilerimin adına;
Erhan GÜNGÖR
Elk.Elr.Tek.Alan Şefi
 
Erhan Bey forum yönetimi olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ancak tüm okullara yetişebilmemiz maalesef mümkün olmuyor. Üyelerimizin de duyarlılık göstererek ihtiyacı olan okullara bizim aracılığımızla veya bireysel olarak yardım etmesini bekliyoruz.
 
meslek liseleri ile elektrikçiler arasında ortak bir çalışma olursa seve seve katılırım . bende bir meslek lisesi mezunu olarak bazı sorunları yaşadım ve de unutmadım . meslek lisesi teknk anlamda yakınındaki elektrikçilere yardımcı olur ve gerekli belgelendirmeleri usta - kalfa vs verirse elektrikçilerde maddi anlamda okulların ihtiyaçlarını giderir .
 
Sayın site yetkilisi beyefendi.Ben Bolu Gerede Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde elektrik elektronik öğretmeniyim.Bir çok okula yardım ettiğiniz gibi bizim okulumuza da plc seti yada pnömatik ile ilgili malzemeler konusunda yardımcı olabilirmisiniz? Göstereceğiniz ilgi için şimdiden teşekkür ederim...
 
Hocam bir öğretmen tanıdığım aracılığı ile okulunuzun ihtiyaçları soruldu. Öncelik sırasına göre yardım etmeye çalıştığımız için bu yıl daha acil ihtiyacı olanlara gönderdik, inşallah seneye nasip olur.
 
ben bir ara oturup yüz tane otomasyon firmasına ve fabrikalaara ikinci el malzeme istediğimizi yazdım..tenezzül edip cevap veren olmadı..tatvan eml..o yüzden lanet olsun hepsine..
 
güzel bir uygulama devamının gelmesını dılerım...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,556
Kullanıcılar
449,916
Son üye
adil.degirmenci

Yeni konular

Geri
Üst