OG referanslı kompanzasyonda og kesici açması

Servet hoca ben biliyordum ama söylemedim demeni bekliyorduk. Şaşırttın bizi.
aklım hiç kesmedi baba ne yalan söliyim biz yıllardır bu bok yiyeni buşingten hemen sonra koyuyoruz . başlıktan hemen sonra koyoruz hatta plug in başlık olrsa giriş hücresine koyuyoruz .
neticei itibari ile atlama olacaksa ark çubuklarında zaten olur.. zaten 6.3 kv bara aralığı 60 santim 34.5 1 metre değilmi? sıkıntı olacaksa baralarda olur . eğer kompanzasyon rölesi ogye açma göndermiyorsa neden açsın oda kafama hiç yatmadı . eğriler baktım grafiklere baktım anlamadım . eskidendi xlp kablo uzun alsın trafonun altına rulo yapalım başlığı değiştirsek ek kalsın muhabbeti. şimdi buşingin ucuna kadar ölçü alıyoruz santimi santimine . kısa gelirse merdiveninin es ini alıyoz . nerede 10 metre xlp kablo kesecek babayiğit günümüzde? varmı aramızda öyle bir delikanlı . ama hani sormak lazım . bir bağlantı kurabilsem kuramıyorum elektrik mantığında bir bağlantı . sen kurabiliyorsan anlat anlayalım ...
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
akım trafosu mesafesi ( ısrarla,aynı şeyi
söylüyorum.İnanmak,benim konum değil ) izolasyon seviyesi ile ilgili bir konudur.Uzun süre beklemiş veya yeni alınmış trafoların ilk devreye alınışı,söylediğim sebeple ! sorun olur.1-2 defa açmalı beslemede,bu sorun ortadan kalkar.kA cinsinden verilen değerler ampere çevrildiğinde,
röle set değerlerinin yanlış girildiği veya
hiç el sürülmediği ( yani,5 amper fabrika
çıkışı ) anlamı çıkar.Aldık,sorun yok deni-
yorsa,bizede,hayırlı olsun,Allah kaza bela
vermeden,çalışmayı nasibetsin demek düşer.
2 Metre konusuna gelirsek.Yeni tesisler -
de,trafo buşingleri Plugin başlıklıdır.Bence 2 mt yanına,parantez içinde,normal buşingli trafolar için lafı ilave edilebilir.
Plagin başlıklı tesisler için,bu mesafenin 30-40 cm olması yeterlidir.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
127,957
Mesajlar
913,907
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst