OG HÜCRE Montajı

Dismet

Üye
Katılım
25 Ocak 2018
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
38
OG Hücrelerimiz modüler hava yatılımlı PI A FL LSC2A. Bir binada ayrı odada montajını yapacağız öğrenmek istediğim arka duvar ile min 15 cm koşulu ve yan duvar için min 5 cm boşluk bırakılmasını koşullarını çeşitli sitelerden gördüm bu mesafelerin Max değerleri hakkında bilgi alabilir miyim. Hücrelerimiz FL yani önden ve yandan erişim yönlü. Montaj yapabileceğimiz iki kanalımız var birinde arkadan 80 cm boşluk bir yandan 15 cm diğer yanda 200 cm boşluk kalıyor diğerinde arkadan 15 cm yanlardan ise 100 er cm boşluk kalıyor. TEDAŞ ın konu ile ilgili şartnamesini bulamadım. Konu ile deneyimli arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi tşklr
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Çok zaman olmuş konu açılalı yine de cevaplamak istiyorum. Bahsettiğiniz mesafeler min. mesafelerdir. İstediğiniz kadar daha fazla yapmanızda bir sakınca yoktur. İleriye dönük ilave hücre konulması gerekirse diye sağ veya sol yanlardan biri ilave hücre konulacakmış gibi düşünülerek yerleşim yapılmalıdır. Bu hususu göz ardı ederek mevcut alana, mevcut hücreleri ortalayıp koymanın bir mantığı yoktur.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,966
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst