North Aire klima bakımı

Serdar001

Üye
Katılım
29 Nis 2014
Mesajlar
2
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar,

12000 Btu North aire G+ klima sahibiyim daha evvel Bakım amaçlı çağırdığımız servis bu makinenin ön coverını sökmekte sıkıntı yaşadı. Coverın arka gövdeyle birleştiği üst kısmın ortasında halen zorlamadan ötürü deformasyon kısmi ayrılık bulunuyor. Bakımı da mecburen ön coverı sökmeden filtre üzeri kapağı açarak karışımı buradan uygulayarak tamamlamıştı.

Cihaz yine kirli ve bakım durumu var ama kendim uygulamak istiyorum. Bu cihaza ait service manual araştırdım fakat bulamadım. 2 gündür Mısır unionaire firmayla da irtibattayım. Malesef yetersiz kalıyorlar. Anlaşamıyoruz. Pdf formatında ingilizce varsa rica ederim iletirseniz. Veya tarif ederseniz memnun olurum.

En azından sadece ön coverı nasıl boşa alırız. Flaplerin arkasında 3 adet vida yuvası ve üst kısmında ise iki adet tırnak var. Yani alt coverın alt kısmı boşalmasına rağmen üst kısım gövdeden ayrılmıyor. Bunu servisle tecrübe ettik. Ünite yukarısında görünürde herhangi bir geçme tırnak veyahut vida yuvası bulunmuyor. Cihazı tanıyanlar hatırlıyabilirse izah edebilir mi?

Cihaz; North aire G+ IHWG 012
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Sorun üst geçme kısımdan kaynaklanıyormuş. Yani ekstra bir vida bağlantı vs. yok. Dış kasaya müdahaleyle çözüldü arkadaşlar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,242
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst