nick değişimi ile ilgili

F.T.

Paylaşımcı üye
Katılım
6 Ağu 2007
Mesajlar
892
Puanları
146
Yaş
53
sayın arkadaşlar ve forum yetkilileri nick değişimi yapmanın ne gibi sakıncaları vardır?bu konu hakkında herkesin fikirlerini bekliyorum.iyi çalışmalar.
 
Bence gayet güzel olur, bende foruma ilk katıldığımda böyle uzun süre kalacağım düşüncesi yoktu ıvır zıvır bir nick almış oldum değiştirmek isterim, en fazla forumda tanıyanlar bu kimdi der, bizde aynen sayın aksi nin yaptığı gibi aşağıya imza kısmına "eski azrail" yazarız olur biter. Belki nick değiştirmek teknik olarak problem çıkarıyor olabilir öyle birşey varsa onuda yönetici arkadaşlar anlatırsa iyi olur.
 
Evet bencede iyi olur.Bende yaş 28 iken üye olmuştum şimdi 30 oldu öylece kaldı değişemedim.:)Sn yöneticilerden bu konuyu değerlendirmeleri iyi olur.
 
ferittt bey üye isim değişiklikleri forum veri tabanında ciddi sorunlara yol açabiliyor. Daha önce bu sorun nedeniyle çok başımız ağrıdı. Bu nedenle çok geçerli bir sebep olmadıkça üye isim değişikliği yapamıyoruz.
 
anladım özeldende yazmıştınız.ama bunda ben çok mantık bulmuyorum doğrusu, farklı yerlerde de burda olduğu gibi çok uzun süreli üyeliğim var ve aynı nick olarak.onların veri tabanındada sorun açma olayı olsa bile bu tip taleplere karşı pozitif düşünce var,vede nickim değiştirildi.bu kuralı açıkçası pek demokratik bulmadım.talebimin değerlendirilmesini site yönetiminden istiyorum.iyi çalışmalar dilerim.
 
Size nasıl ulaşabilirim acaba nick değişimi ile ilgili Uygun ise YDOĞAN oalrak değiştirmek istiyorum
Gelip geçiçi olarak açtığım nick bu kadar uzun zamanlı kalmam nedeni ile biraz komik kaldı galiba
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,875
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst