New York’ta havada uçuşan insanlar görüldü!

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,197
Puanları
3,256
Konum
BURSA
Uçma yeteneğine sahip süper kahramanlar bizleri hep çok etkilemiştir. Yıllarca Superman filmleriyle beslenen bu tutku farklı şekillerde tasarımlara yansımış, roket destekli sistemlerin yanı sıra farklı metotlarla uçmaya çalışan pek çok insan tutkularını gerçekleştirmeye çalışmıştır. New York semalarında görülen “insan” görünümlü uçan cisimler aslında uzaktan kumanda ile kontrol edilen uçan insan biçimli RcSuperhero modellerinden başka bir şey değil. 198cm ve 147cm’lik iki versiyonda üretilen insan biçemli hava araçlarının ağırlığı sadece 1500gram.

RcSuperhero modellerini dizayn eden tasarımcının yorumuna göre uçuş karakteristiği akrobatik manevralarda bile oldukça kararlı. Geniş yüzey alanlı satıhlar ve düşük konumlu bir ağırlık merkezi sayesinde sahip olduğu Piper Cub tipi kanatlarla oldukça yumuşak manevralar yanında set hamlelere de yanıt verebiliyor.

Dikey stabilize eklentilerinin yatay düzlemler üzerindeki sıklığı ile dikkat çeken RcSuperhero tasarımında büyük boyutlu kontrol yüzeylerini temel alıyor. Dik uçuş şartlarına da uyumlu olan uzaktan kumandalı uçan insan uçuşuna bir kızak üzerinden fırlatılarak ya da elle atılarak başlayabiliyor. 345$ ödeyerek sahip olabileceğiniz RcSuperhero web sitesinden satın alabilirsiniz. Parçalar halinde paketlenen süper kahramanınızı bir araya getirmek için birazcık model deneyiminiz olması yeterli, eğlencenizi başkalarının şüpheli bakışlarıyla katlayabilirsiniz.

Alıntıdır Kaynak: hardwaremania
 
pompalı tüfekle vurmaya kalkarlar mı diye düşünmekten alamıyorum kendimi. :D
 
yaşasın,sınır kapıları ardına kadar açıldı.bekle beni Moldova :D
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst