Neden Kontrolkalemi.com

Nereye yazacağımı bulamadığım için buraya yazdım.

Mesaj yazarken nasıl alıntı yapıyoruz.

Şimdiden teşekkürler...
 
Merhaba arkadaşlarım ve sevgili kardeşlerim,
Öncelikle hepinize yürek selamı yollayarak sizlere bir soru sormak istiyorum. Gerçi umuyorum ki içinizde olanı buraya yazma gereği hissedeceksiniz.
Bana bir arkadaşım sordu ve dediki..
"Seni bütün gün bu sitede görmekteyim nedeni nedir Kasım ?" dedi. Evet dedi ama oda sorduğu sorunun cevabını almakta haklıydı. Bende ona şu sözleri söyledim.
"Bu site bizlerin sitesi, yani bizlerin derken herkese ait güzel ve sosyal olan hatta güncel yaşantımızda olan tüm faaliyetlerimizide bize yansıtan, teknik ve mesleki konularda karşılık beklenilmeden emek verilen, yardıma
ihtiyacı olan herhangi bir kardeşimize veya bir arkadaşımıza destek olmak için gecesini gündüzüne katarak çaba gösterip derdine derman olunan bir online kütüphane." dedim. Oda sitemizi inceledi ve benim haklı olduğumu gördü. Sevgili kardeşlerim burada sizler için soracağım soru şu aslında. Konunun başlığından da anlaşılabilineceği gibi Neden kontrol kalemi ? tabi içinizden gelen tüm olumlu ve olumsuz dileklerinizi çekinmeden belirtir iseniz sitemizin büyüyerek çok çok daha güzel bir konuma gelmesi için yapabileceğimiz fedakarlıkları ve çalışmalarımızın kalitesini artırmak için şimdiki sahip olduğumuz gücümüzün büyümesi için neler yapabileceğimizi aktaralım. Unutmayalım ki bu sitemizin bi avantajı var... Kalıcı Bağımlı Yapar! :)

Sizlerde SİZİN için Neden KONTROL KALEMi ? diye soruluyorsa içinizden geleni buraya aktarın.
Hepinize başarı, sağlık, mutluluk ve bol kazançlı günler diliyorum.

KONTROL KALEMİNİ SEVMEYEN ÖLSÜN!.. :)

Öncelikle bu siteyi kuran arkadaşlara teşekkür ederim siteye üye olmadan önce dense takip ederdim daha sora nasıl üye olabilirim diye sitenin formuna baktım iki sefer başarısız oldum ama tekrar dene dim ve üye olmayı başardım çok güzel ve bana göre eşi ve benzeri bulunmayan bir meslek okuludur site deki üye ve yöneticiler hem birer öğretmen hem de birer öğrenci olarak görmekte yım sitedeki bütün arkadaşlara saygı sevgilerimle teşekkür ederim herkese mutlu huzurlu ve neşe içerisinde başarılar dilerim
 
Son düzenleme:
Birbirimize saygımız var. Bu karşılıklı karlı alışveriş devam ettiği sürece seviyorum bu siteyi.
 
Bilgi....

Bu sitede özellikle abilerimiz sayesinde para verseniz de arayıp bulamayacağınız bilgiyi öğrenebiliyoruz.Şahsen teknik konularda bunun onlarca örneğini yaşadım.

Emeği geçen bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler.Selamlar saygılar.
 
ben acemice elektronikle ugrasiyorum,,,bu foruma girdikce sinir oluyorum,,,icimi hasetlik, fitnelik kiskanclik gibi duygular kapliyor ,, cikim gidim diyom birdaha gelmeyim diyom donup dolasip yine geliyom,,:)
uyelerin cogu elektronik dalinda universite okumus,yada yillarin tercrubesi var,,sizin bildiklerinizi gordukce gipta ediyorum,,anlasinlan 48 yasindan sonra yuksek okula basvuracagim,,bakim bazi meseleleri halledebilirsem ciddi dusunuyorum bunu,,,yurt disinda sinav yok bu avantajim var,,bu yastan sonra bu forum sayesinde yuksek okul okumak ihtimalim var daha ne diyebilirimki,,,
 

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,471
Kullanıcılar
449,890
Son üye
Ercan29

Yeni konular

Geri
Üst