nasa -21:00

egypt

Üye
Katılım
26 Kas 2007
Mesajlar
641
Puanları
6
Yaş
40
arkadaslar bugun turkiye saati ile 21:00 da nasa onemli bir aciklama yapacaktir aciklamanin icerigine yonelik bir bilgim yok ama tum dunyayi ilgilendirecek bir konu oldugunu dusunuyorum

takip etmenizi oneririm

NASA nın yapacağı açıklama bugün saat 21 de. Merakla beklenen açıklamanın ne olacağını kimse bilmiyor ama tahminler uzayda yaşama dair ip uçlarının ele geçtiği yönünde.. Bekleyelim ve görelim şurda 12 saat kaldı

Amerikan uzay ajansı NASA, dünya dışı yaşama dair bir bilimsel keşifle ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıklayarak, özellikle internette heyecan yarattı.

NASA kendi web sitesinden yaptığı açıklamada, bugün TSİ 21.00'de, Dünya dışı yaşamın kanıtlarının araştırılması konusunda önemli sonuçları olacak bir astrobiyolojik bulguyu tartışmak için bir basın toplantısı düzenleyeceğini belirtti. Basın toplantısı Washington'da yapılacak.

Uzay ve Dünya dışı yaşam sevdalıları, bu açıklamanın ardından internet bloglarında çok sayıda spekülasyon üretirken, NASA, bu keşifle ilgili şu anda hiçbir ayrıntı vermek istemiyor.

NASA'nın basın toplantısına katılacak isimler arasında, kurumun astrobiyoloji programını yöneten Mary Voytek, Amerikan Jeofizik Enstitüsü (USGS) astrobiyoloji araştırmacısı Felisa Wolfe-Simon, NASA'nın Goddard uzay merkezi astrobiyoloji uzmanı Pamela Conrad, Uygulamalı Moleküler Evrim Vakfı seçkin üyesi Steven Benner ve Arizona Üniversitesi Profesörü James Elser bulunuyor.

NASA, basın toplantısını internet üzerinden de naklen yayınlayacak. Astrobiyoloji, evrende yaşamın kökeni ve evrimi dahil olmak üzere, yaşamın bulunabileceği yerler ile nasıl devam ettiğini inceleyen bilim dalı.
 
internettenmi izleyebiliriz yoksa türkiye kanallarından birinde yayımlanıcakmı
 
S. King aylar evvel yaptığı konuşmasında uzayda yaşama dair insanlara bilgi vermek istiyoruz ancak bir çok insanın çıldırmasından korkuyoruz mu öyle bir konuşması vardı.
Bu kadar önemli bir olay muhtemelen bizim kanallarımızda da Türkçe olarak yayınlanır akşam.
Uzayda yaşam olduğuna inanıyorum zaten. Bakalım wikileaks'dan sonra bunlar ne patlatacak :))
 
Bilgi dışarı sızdı. Beklediğimiz gibi yeşil uzaylılardan bahsetmiyorlar.

Ama yine de çok önemli bir bilgi.
Arsenik içinde yaşayabilen bir bakteri türü bulmuşlar. Bu da uzaydaki canlı türlerinin bize göre çok elverişsiz/zehirli ortamlarda dahi oluşabileceklerini gösteriyor.

Merakla beklenen sır fos çıktı! - Milliyet.com.tr
 
Canlı yayına uzaylı çıkarıyorlarmış bir de :D
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,849
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst