Nükleer santraller

azzurro

Üye
Katılım
31 Tem 2008
Mesajlar
25
Puanları
1
Yaş
39
MERHABA ARKADAŞLAR
NÜKLERR SANTRALLERLE İLGİLİ OLARAK
ATOMUN PARÇALANMASI
TÜRLERİ
YAKIN ÇEVRİMİ
GÜVENLİK
VE EKONOMİKLİGİ İLE BİLGİYE İHTİYACIM VAR BİTİRME ÖDEVİM OLDUGUNDAN GENİŞ ÇAPLI BİR ARAŞTIRMA YAPMAM LAZIM Nkleer Enerji Dnyas adlı sitede çok güzel bilgiler paylaşılmış fakat download yapılmıyor ve resim olmayınca olmuyor elinde bilgi döküman olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim herkese kolay gelsin.
 
klavyenizdeki "Print Screen" tuşunu kullanıp, yakalanan ekran görüntüsünü paint e yapıştırarak istediğiniz resmi alabilirsiniz.
 
klavyenizdeki "Print Screen" tuşunu kullanıp, yakalanan ekran görüntüsünü paint e yapıştırarak istediğiniz resmi alabilirsiniz.

vericegim proje bitirme basit birşey degil yaptıgınız, resimi büyüttünüzde çözünürlük bozuluyo neyse saol yinede..
 
atom enerjisi kurumu -enerji bakanlığı ile görüşüp mühendislerinden bilgi isteyebilirsiniz. Bu yeni yapılması planlanan nükleer santralin koordinatörlüğünü bu kurumlar yürütüyor. En doğru bilgiyi onlardan alırsınız ben sanmıyorum forumda bu konuda size yardımcı olabilecek birilerini. Olsada güvenilirlik düzeyi tartışılır.
 
Linkini verdiğiniz site bize aittir. Flash animasyonla hazırlandığı için sayfaları copy/paste yapamıyorsunuz. Bize defalarca aynı taleple gelenlere aynı cevabı verdik. Aslında uyarı notumuz vardı, öğrencilerin okuyup, anlayıp, anladığını yazması amacıyla hazır bilgi göndermiyoruz diye belirtilmişti. Arkadaşımız o uyarıyı düzenlediğinde kaldırmış bu ifadeyi.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,949
Mesajlar
913,824
Kullanıcılar
449,594
Son üye
srdrgl1905

Yeni konular

Geri
Üst