Nötr kopmasina karşı alınacak önlem nedir

YouTubede arama yaparken boyle bir cihaz gördüm etkili ve kesin çözüm gibi görünüyor trimbox diye geçiyormuş testtede gayet başarılı sonuç vermiş.

böyle bir ürünü yaptırdığımız zaman tum 3 katlı binayı koruma sağlar mı... binanin dis ana panodan olurmu

Son düzenleme:
YouTubede arama yaparken boyle bir cihaz gördüm etkili ve kesin çözüm gibi görünüyor trimbox diye geçiyormuş testtede gayet başarılı sonuç vermiş.

böyle bir ürünü yaptırdığımız zaman tum 3 katlı binayı koruma sağlar mı... binanin dis ana panodan olurmu
güzel insan şimdi linkini verdiğim videoya benim gibi sazanlar balıklama atlarsa, micro dalga fırın motoru satanlar para kazanır, tornacılar para kazanır, neodyum mıknatıs satan kazanır. arada daha bir çok kişiler de para kazanır. iş finale geldiğinde kaybeden ben sazan olur. bu arada ben sazanın aklına karpuz kabuğu düşer de, burada sorarsam olur mu? diye... biz güzel fırça yerim.
neymiş her video doğru değilmiş
neymiş her gördüğümüze inanmamalıymışız.
ama benim param çok sana ne dersen. bütün yollar romaya çıkar merak etmeyin.

Son düzenleme:
Zaten sınırsız enerji varda... toplum hazıra koyduğumuz için geliştirmede geri kalıyoruz ...3 kv lik motor ile 15 kv üretilir ve 12 kv elektrikte kullanılır...simdi 3 verip 15 uretilmez diyen cok olur xd

Son düzenleme:
Zaten sınırsız enerji varda... toplum hazıra koyduğumuz için geliştirmede geri kalıyoruz ...3 kv lik motor ile 15 kv üretilir ve 12 kv elektrikte kullanılır...simdi 3 verip 15 uretilmez diyen cok olur xd

O konulara hiç girme istersen forumda çok tartışıldı. Eğer varsa projen akla,mantığa,bilime ve fizik yasalarına ters düşmüyorsa buyur dinleyelim. sn. @paskomya şuan için olamayacağını belirtmiş zaten sen farklı anladın herhalde.

Son düzenleme:
Şubat ayında böyle bir şey bizim binada oldu. Dağıtım şirketinin box ile bina arasındaki kabloda nötr kopması oluştu. (Daha önceden yapılan ek patlamış.) Binadaki KAKR attı. Ama tüm dairelerinki ve ana KAKR. Böyle bir arızanın aynı anda olasından şüphelenip sadece merdiven otomatiklerini çalıştırdım. Nötr hattında elektrik vardı. Ayrıca faz nötr arasında farklı gerilimler ölçtüm. Arıza bildirimi yaptık. Geldiler sıkıntı yok çalıştırabilirsiniz dediler. Durumu anlattım. Normal olduğunu söylediler. 8 daireden 3 tanesinin kombisi spot lambalar yandı. Tekrar çağırdık arıza ekibini sistemi monofazeye döndürüp bu şekilde kullanın bizim kablo test cihazı gelecek kontrol edecek dediler. bizde dağıtım şirketinin hasar tespit ekibini çağırdık. Arızalanan cihazların tutanaklarını tutturduk. Cihazları kendimiz faturalı olarak tamir ettirdik. Açıklamaya da elektrik yükselmesi diye not yazdırdık. Arızanın kablodan kaynaklandığını tespit ettiler. Düzeltip normal hale getirdiler. Sonra bizim tüm arıza bedelini ödediler. Tabi bizim yaşadığımız sıkıntının bedeli bize kaldı. Artık binada KAKR attı mı herkes korkarak kaldırıyor.

Forum istatistikleri

Konular
131,029
Kullanıcılar
454,705
Son üye
demirprofil

Yeni konular

Geri