Multimetre hakkında tavsiye

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Öhlins
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim cihazım normal 2 adet AA pil ile canavar gibi kusursuz çalışıyor, anladığım kadarıyla almayı düşündüğüm dijitallere göre daha hassas daha yüksek ölçüm yapıyor, özelliklerinde 1.000 volt, 20.000 ohm, 50 mikro amper ölçüm yapıyor diyor bir kaç video seyrettim anlattıkça anlatmışlar da kolay anlayacağım şekilde tarif görmedim

Benim cihazım normal 2 adet AA pil ile canavar gibi kusursuz çalışıyor, anladığım kadarıyla almayı düşündüğüm dijitallere göre daha hassas daha yüksek ölçüm yapıyor, özelliklerinde 1.000 volt, 20.000 ohm, 50 mikro amper ölçüm yapıyor diyor bir kaç video seyrettim anlattıkça anlatmışlar da kolay anlayacağım şekilde tarif görmedim
Bizde boşuna arkasından ıslık çalmıyoruz ustam :)

günümüz modası digital ölçü aletleri popüler ve biraz daha fazla fonksiyonellik gösteriyorlar ama eski analog cihazlara baktığımızda da aptal gibi görünse de bilgi ve ustalık gerektiren daha az yetenekli cihazlardır. bu cihazlarda mekanik aksam biraz daha fazladır. manuel seçim yapılması kullanıcıyı daha bilgili olmasını gerektirir. aynı zamanda da daha dikkatli. yani ustaların eline yakışan bir alet.

günümüz modası digital ölçü aletleri popüler ve biraz daha fazla fonksiyonellik gösteriyorlar ama eski analog cihazlara baktığımızda da aptal gibi görünse de bilgi ve ustalık gerektiren daha az yetenekli cihazlardır. bu cihazlarda mekanik aksam biraz daha fazladır. manuel seçim yapılması kullanıcıyı daha bilgili olmasını gerektirir. aynı zamanda da daha dikkatli. yani ustaların eline yakışan bir alet.
Alttaki ibre aynasında saçlarımı tarayasım geliyor valla . Çok hasta oldum .

Aneng sz02 fiyatı 1.000 TL., Unit UT139C 1.700 TL. aralığında geziyordu, benim gibi amatör birinden 1.400 TL. 3 taksitle Unit UT61e+ aldım, normal fiyatı 3.300 TL. civarındaydı YouTube inceleme videolarını izleye izleye sonunda -zaten amatörsün neyi inceliyorsun al gitsin diyerek aldım. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ustalarım sağolun varolun 🙏🏻🙏🏻

@Under Ground ustam benim cihazımın eBay gibi sitelerde fiyatı 67 USD + - değişiyor ben sahibindene ilana koymuştum rakam olarak 1.500 TL. yazmıştım baya kişi favoriye eklemiş, açıkçası satılırsa satılır yoksa kalsın en kötü pil ölçerim diyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-30-16-41-55-845_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-04-30-16-41-55-845_com.android.chrome.webp
    50.8 KB · Görüntüleme: 4

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
131,155
Kullanıcılar
454,911
Son üye
zfrthtl336