Multİ Vİzyonlari Acan Makinalar

tv_ci

Üye
Katılım
25 Tem 2007
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
39
BAGZI MAKİNALAR [ÖZELLİKLE MULTİ VİZYONLARI ACTIGINI İDDİ EDİYORLAR ] evet actıkları dogru 2 ile 6 ay arasında acıyorlar yukledıklerı programlarla acık kalmaları saglanıyor eger altı ayın sonuna kadar calışırsa şayet şüphelıyım bundandaa 6 ayın sonunda yenı bır makına ve yenı bır donanım gerekecek buda tuzagın ikinci kısmı bence dıkkat edılmesı gerekıyor oysakı bu cıhazların yazılımları kolayca buluna biliyor bunu belırlı form sayfalarında bulmak mumkun enkotu yazılım 1 ile 3 ay arası kullanabiliyorsunuz .. bırazda yuklama bılgınız varsa elınızde bulunan cıhazların marka ve adlarını kolayca degıştırebılıyorsunuz. deneme yapmadan verılen bılgılarınızı mutlaka okuyun yoksa yenı bır cıhaz almak zorunda kalabılırsınızzz.
 
mutileri açmak çok kolay ama bazen 1 ay bazende 1 gün izlenebiliyor, şifreler değişince forumlara düşüyor şifeleri 30 snde cihaza atarak açmak tekrar mümkün...
 
valla bende Next2000cx super plus var 1 yıldır izliyorum..TPS güncelliyorum sadece 10 saniyemi alıyor..Kumandadan tek tuşla tps günceleyin ve multiler açılsın..
 
tv_ci ' Alıntı:
bagzi makİnalar [Özellİkle multİ vİzyonlari actigini İddİ edİyorlar ]
iddia etmiyoruz. güzel güzel izliyoruz.türksat,hotbird.astra vs vs
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,861
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst