Mp277 8'' touch panel

ayhan55

Üye
Katılım
15 Ağu 2008
Mesajlar
14
Puanları
1
Yaş
39
merhaba makinamızda mp277 8'' toch panel var ve bu panelleri bulmak arık mümkün değil benim sorum bu paneldeki programı piyasada yaygın bulunan başka bir panele doğrudan aktarabilirmiyim
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Elinizde proje var ise convert etmeniz mümkün, ancak yok ise backup işinizi görmez bunun için yeni çalışma yapmanız gerekir.
 
Elinizde proje var ise convert etmeniz mümkün, ancak yok ise backup işinizi görmez bunun için yeni çalışma yapmanız ger
elimde proje var ama nasıl yapılacağını bilmiyorum videolu anlatım bir link varmıdır bulamadım
 
Öncelikle benzer ölçülere sahip başka bir simatic panel bulman gerekiyor. Bunun dışında proje WinCC Flexible veya Tia Portalda geliştirilmil olabilir eğer WinCC Flexible 2008 gibi bir ortamda geliştirilmiş ise bunu Tia portala yükseltmrniz önemli çünkü yeni üretilen cpmfort paneller birçok panel klasik wincc flexible'yi desteklemiyor.
 
Ben bu modeli birkaç sene önce SIEMENS TP1200 comfort panele aktardım.

Elinizde projesi varsa gerisi kolay .yeni ekranı yine Siemens marka sececekseniz ;
Elinizdeki proje hangi yazılımda yazilmişsa( protool,wincc flexible) önce o projeyi tia portala dönüştürmelisiniz, bunu adına migrate deniyor.
Tia portal ana menüsünde mevcut bu seçenek .
Projeyi tia portalda açtıktan sonra change device seçeneğinden yeni ekran modelini seçip , projeyi başka model ekrana dönüştürebilirsiniz ,özeti böyle .

He piyasadaki başka markalara geçmek isterseniz bu iş yorucu ama yapılabilir ; sayfalardaki buton ,data göster kutucukları ,barlar, alarmlar vs herşeyi yeni ekranın yazlimina tek tek ekleyip data adreslerini
bağlayacaksınız.
Başka marka ekranı satın almadan önce mevcut plc ile haberleştiğinden emin olun.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst