MP 277 "Error #429 ActiveX Component can't create object" Hatası

selamidal

Üye
Katılım
15 Eyl 2006
Mesajlar
47
Puanları
1
Arkadaşlar selam;

Wincc flexiblede arşiv için script yazdım.Otomatik .csv açtırıp istediğim değerleri kaydedebiliyorum. PC runtime'de sorunsuz çalışmakta. Fakat MP277'ye attığımda "Error #429 ActiveX Component can't create object" hatası alıyorum. Çözüm yolu önerebilir misiniz? DirectX güncellemesi yapacağım umarım olur.

Herkese İyi Çalışmalar
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Emin değilim fakat HMI üzerinde yeni bir csv dosyası oluşturulurken bir sorun meydana geliyor veya PC'nde var olan bir activex dosyasından dolayı runtime normal çalışıyor ve aynı activex HMI üzerinde bulunmadığından sorun ale karşılaşıyorsun.
 
scriptin içeriğini atsan belki daha iyi çözüm yolu bulabiliriz, şöyle birşey denensen winccflexible de toolbarda bulunan

options-->delete temporary files yapsan belki sorunu çözülür.
 
HMI için yazılan script ile PC için yazılan script farklı. Sorunda bu yüzden kaynaklı zaten. PC normal win panel winCE. Bakalım devam ediyorum uğraşmaya.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,243
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst