Motorlu projeksiyon perdesi

izmirhakan

Üye
Katılım
26 Ara 2007
Mesajlar
22
Puanları
1
Arkadaşlar işyerimize kullanılmış perde geldi.Bir türlü çalıştıramadım.Anahtara dört uç geliyor.Üç uç anahtara girilmiş biri direk geçiyor.Anahtar üç kademeli.Nasıl bağlanaçağını ve çalışmıyorsa neler yapaçağımı yollarsanız sevinirim.Teşekkürler.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Merhaba arkadaşım.
Bize bu gelen perdenin elektriksel bağlantıları gösterir bir resim yollaman mümkün mü ?
Eğer ki böyle bir imkanın var ise; senin çözemediğin yer ile ilgili olarak resim yollayabilirsen kafamızda bununla ilgili fikirler oluşacaktır. Sana kolay gelsin iyi çalışmalar diliyorum...
 
şuan imkanlarımla bu şekli yolluyorum. Fazı anahtardaki tüm boş uçlara verdim ama çalışmadı.Nasıl çalıştırabilirim ve arıza ne olabilir.
 
selam arkadaşım
dört telin biri sarı yeşil toprak diğer üç tanesi ise bobin sargıları eğer perden kapalı durumda ise üç telin ikisi ölçü aletinde bir direnç gösterecektir direnç gösteren uçlara 220 verirsen perden açılır ama perdenin mekanik montajını yapmadan bu denemeyi yapma perdeye zarar verirsin açılma işlemi bitince perde otomatik olarak limit swiçlerinin ayarlandığı yerde duracak ve ölçü aletinde direnç ölçtüğün yer açık devre olacak bu kez kapatma içiniki uçta direnç ölçeceksin oraya 220 verdiğindede perden kapanacak yani bir ortak uç bir açma birde kapama ucu. kolay gelsin
 
Bu projeksiyon perdelerinde motorlu projeksiyon perdesi aldık firmamız için birtanede eve almak istedim tabi firma yurt dışından getirtti benim öyle lüksüm olmadığı için türkiye de nerede bulurum felan diyerekten e-ticaret sitelerine yöneldim oradada kapıyı 1.500 tl den açıyorlar çok pahalı rast gele biyer gördüm allahtan 250x200 250 tl ydi oradan aldım.
 
Bu konuda bende biraz sıkıntılıydım forumda arama yaparken seninde sorun yaşadığını gördüm yardımcı olabilmek adına foruma üye oldum inan ki :) bugün de iyilğim üzerimde allah kahretmesin :) https://www.projeksiyonperdesi.pro bu web sitesinde blog katagorisi var projeksiyon perdesi ile alakalı bir sürü yazı var inceleyip sorununa merhem bulabileceğini düşünüyorum.
 
Merhabalar,
bende projeksiyon perdesi almıştım. içerisinden kumanda ve duvar kontrol butonu çıkıyor. sende burdan araştırabilirsin. Projeksiyon Perdesi
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,890
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst