Motora Göre Sürücü Seçimi

titus

senin bildiğin harici displayli tuş takımı üreticisi var mı ?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
sadece membran tus takımı üretiyorlar . frekans değerini gösterecek göstergenin, ekranın da olacağı dahili bir membran switch çözümleri yok.
 
displayli tuş takımı üreten var mı ?
 
altivar atv71 bu invertörün ekranı geniştir bir incele istersen
 
sew-eurodrive sitesini incelemenizi tavsiye ederim,her türlü uygulamaya göre ürün bulabilirsiniz
 
Günümüzde her markanın, her uygulamaya özel ürünleri var. Mühim olan aynı işi yapan iki üründen birine fazla para ödememek. Yada doğru seçimi yapabilmek.
 
ya ben bununla bir nakış makinasının motorunu süreceğim. yabancı rakipler (adamlar ) bir kumanda paneli yapmış deviri herşeyi displayli tuş panelinden halledebiliyorlar. Standart bir ürünün sürücü kartını ben oraya takamam zaten estetikte durmaz. kim alır bu makinayı ozaman:)
 
Baştan söyleseydin uğraşmazdık. Siemens TD200 yada Delta TP02 benzeri bir cihazla bağlantı yapabilirsin. Tabii haberleşmeleri konusunda satıcısından destek alman lazım.
 
bunların fiyatları sürücü kadar. Hamsi diye bir sürücü var. onun harici kontrol paneli var mesela 50 lira bu paneli elektronik kart tamircileri özel yapacak. bir bilen var mı ?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,893
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst