Motor Seçimi Kriterleri

enesemretr

Üye
Katılım
21 Eyl 2017
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
30
Merhabalar. Yurtdışından denemek için redüktörlü motor siparişi vericem.Ama öncesinde uyumluluk konusunda çeşitli standartları karşılıyor mu bilmiyorum.Redüktörlü motor seçerken hangi kriterlere bakmak gerekir sizce?

Rmp,Kutup sayısı,Kw vs sizce neler sorulabilir ürünü denemek için almadan önce yardımcı olursanız sevinirim.Gerçekten çok yararlı bir siteymiş keşke daha önce keşfedebilseydim iyi günler dilerin.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Neden yurtdışı ? Hangi gaye ve hangi güç / devir için düşündüğünüzü yazarsanız,daha somut öneriler olur.
 
Son düzenleme:
Hocam bu işlerde yeniyim endüstriyel fanlar yapan bir firmada işe başladım.Çizim üzerinde yoğunlaştım ama motorlar üzerinde çok iyi değilim.Fiyatlandırma açısından deneme sürecine giricek o hindistanlı firmayla,önceleri yılmaz redüktörle çalışılıyodu.Ancak hindsitanlı bir firma bu fanlarda motorlarının çok iyi çalıştığını söyledi.Hatta ve hatta videolarla bu iddiasını da destekledi.Yüksek rpmlerde gayet stabil çalışmakta olduğu gözüküyor.Fan boyutuna göre değişiyor, kullandığımıztemel parametreler şu şekilde max 94 rmp, motor gücü 1,1-1,5-2,2 kW şeklinde önceki çalışmalar.
 
Son düzenleme:
Mutlaka yurtdışı düşünüyorsanız,BAUER üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.Dokümanlarından, hertürlü bilgiyi edinebilirsiniz.YILMAZ,Türkiye'nin en eski ve kailite firmasıdır.Üretiminizi yurt dışına yapıyorsanız,o ülkenin gerilim ve frekans değerlerini öğrenip,motorları ona göre seçmeniz gerekir.Konu Hindistan ise,gerilim ve frekansın bizdeki gibi olduğunu zannediyorum.
 
Son düzenleme:
Peki hocam tam bir liste yapmanız mümkün mü bende ona göre kafamdakilerle birleştirip teklif isticem?
 
Son düzenleme:
İyide,fanda 94 devır oluyormu. Bır yerde yanlışlık var. Ya üretımınız fan değil, ya devir yanlış.Fanda redukytör ne alaka.Fanın yanında bir sistem filansa belki.
Yılmaz reduktördekı bilgileri, motor gücü, cevırme oranı, gövde büyüklüğü vs aynen yazın.
 
Hocam max. rpm söyledim.Fan çapı küçüldükçe rpm de artabiliyor.Redüktörü motor sürücüsü olan Allen Bredleyle istenen şekilde sürüyoruz zaten.Şimdi hangi doneler istenebilir düşünmek gerekiyor.Yr datasheet incelicem tekrardan daha fazla done için sorulacak olan sizin başka var mı kafanızda
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,902
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst