Motor seçimi için yardımm!!

HERŞEYDEN ÖNCE CAN GÜVENLİĞİ AÇISINDAN UZMAN BİRİNDEN YARDIM ALMAN GEREKMEKTE.

Bu selenoidin gücü tirajlı kilidi (fotoğrafta gösterdiğin kırmızı kilit) açmak için zayıf kalabilir. Ayrıca selenoidin milinin ileri geri hareket mesafeside kilidi çekse bile (düşük bir ihtimal) yetersiz kalacaktır diye düşünüyorum.

Tirajlı kilitlerin eskiden çekme otomatiği olurdu ayrı bir kutu şeklinde satılıyordu. Butonla otomatik çalıştırılır kapı açılıp kapandıktan sonra mekanizmayı tekrar boşa çıkarırdı.

Kilidin komple otomatik olanını alacaksan kapıdaki mevcut kilidin dış ve vida delikleri arasındaki ölçülerini mutlaka al. Bu kilitler 3 farklı boyda üretiliyor bildiğim kadarıyla. Alacağın kilit eskisinden büyük yada küçük olursa mevcut yerine takamazsın.

Ek olarak eski kilit içerden ve dışardan kilitlenebiliyor, yenisinde bu özellik olacak mı olmayacak mı bu da güvenlik açısından önemli bir konu.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Mekanik kapı kilidinin içi ve çalışması burda anlatılmış. Daha yumuşak yay kullanırsan tabi tek selonoid kullanabilirsin. Kolay gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,258
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst