Motor çalışma

dabgam

Üye
Katılım
13 Mar 2009
Mesajlar
19
Puanları
1
Yaş
35
Slm asekron motora start verildimi çalışacak Stop basınca duracak tekrar start zaman sonunda verelibilecek motorun tamamen durduktan sonra elinde şeması ola paylaşırsa sevinirim şimdiden Teşekkürler
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Slm asekron motora start verildimi çalışacak Stop basınca duracak tekrar start zaman sonunda verelibilecek motorun tamamen durduktan sonra elinde şeması ola paylaşırsa sevinirim şimdiden Teşekkürler

stop1.jpg
 

Ekli dosyalar

  • stop.CAD
    4.2 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:
2009 dan bu yana foruma üye olan birsinin, bu soruyu sorması çok çok garip.
zeybek usta ben kendimi embesiller sınıfına koymaya karar verdim, okumadan araştırmadan soru soranlar beni o kadar yordu ki anlatamam. direnç değeri nedir? ***il git google amcaya sor onlarca site var hesap yapan onlarca program var neden burada soruyorsun? bileşen üzerindeki yazıyı "aldatashete soramıyan benden daha akılllı vatandaş sen ne işe yararsın? yoruldum artık. arama yapmadan sorgulamadan sadece foruma üye olup, sadece çıraklarımızın yanıt vereceği sorulara yanıt vermekten aklımın(nın) zekatını vererek binlerce soruya yanıt olacak kişiler adına yoruldum. artık bu forumda mantıklı makul sorular ve resimlerle belirtmemiş hiç bir soruya yanıt vermeyeceğim, adamlar sanki devlet sırrı gibi sakladıkları sorulara yanıt vermeyeceğim. eğer ben geri zekalıysam kabul ediyorum, bu kadar ileri zekalının içinde olmak bana zulm geliyor, eğer burası bir forumsa bilgi paylaşım yeriyse lütfen hak edenler yanıt alsın. buradaki söylemim kişisel algılanmasın o kadar çok yoruldum ki anlatamam.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
128,130
Mesajlar
915,296
Kullanıcılar
449,847
Son üye
AhmetK06

Yeni konular

Geri
Üst