Monofaze motora termik nasıl bağlanır

baris81

Üye
Katılım
13 Kas 2018
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
42
merhaba arkadaşlar, otomatik flatörlü 1 hp gücünde anma alımı 5,2 Amper olarak belirtilen monofaze foseptik pompası ansızın tıkanıp motor yanmasından korumak için termik bağlantısını nasıl yaparım. linkteki ürünlerden hangisi uygundur.. https://www.3faz.com/elektrik-malzemesi-arama?q=termik termik monofaze olduğundan üzerinde no nc kontaklar olduğundan ayrıca kontaktöre de gerek varmı ? 6 amper B tipi sigorta ve sadece 06 amper ayarlanan termik ile yapabilirmiyim.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Abi termiği motorun maksimum akımının altında bi değere ayarlaman yeterli. Üzerinde no nc kontaklar, eğer kontaktör kullanılıyorsa onu kapatmak veya arıza ışığı yakmak için kullanılır. Sen kontaktör olmadan sigorta gibi kullanabilirsin. Termik atarsa üzerinden resetler devam edersin. Termik yerine sigorta kullan bence eğer kontaktör kullanmayacaksan.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,951
Mesajlar
913,870
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst