monofaze kumanda panosu

is_mail35

Üye
Katılım
28 May 2011
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
45
slm değerli ustalar.monafaze dalgıç pompa için pano kuruyorum.sıvı seviyeden termiğe hangi uçlardan hangi uca geçmem gerekiyo bilmiyom.acil yardım diyorum şimdiden teşekkürler.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
terrmiğin 95 nolu ucuna eğer kumanda fazını getirebilirsen 96 nolu ucndan rölenin ortak ucu ile su varken kapanacak olan (no) kontağa bağlarsan olur tabi daha geniş bilgi için forma bakabilirsin var böyle devreler
 
sıvı seviyeden termiğe kablo girilmez. sıvı seviyeden kontaktörün bobin ucuna veya başka bir kumanda elemanın bobin ucuna giriş yapılır
 
Sıvı seviye iki bölümden oluşur elektrotlar üç adet motorun üst seviyesine bağlanır birer metre ara ile ortadaki giriş
altdaki alt seviye stop elektrodu üsteki su var start elektrodu.
ikinci bölüm bu elektrodların bağlandığı sıvı seviye rolesi rolenin nasıl bağlanacağı üzerindeki şemada var.
 
teşekkürler arkadaşlar yaptım oldu ...gayet ii çalışıyor.sıvı seviyenin L den 2 noya köprü yaptım termik 96danda faz aldım oldu.
 
teşekkürler arkadaşlar yaptım oldu ...gayet ii çalışıyor.sıvı seviyenin L den 2 noya köprü yaptım termik 96danda faz aldım oldu.
merhabalar,

yağtıpınız sistemin şeması veya fotoğrafı varmı dır?
Bende kuruluma yapmam lazım, bu bilgiler bana yardımcı olur.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,550
Kullanıcılar
449,915
Son üye
eylulllll33

Yeni konular

Geri
Üst