Monofaz 2hp dalgıç motoru tazik sorunu

Sağlıklı günler, ekte belirtiğim dalgıç motoru 95m derinlikte sontajda çalışıyor ama suyun taziği çok düşük suyu 5cm atmıyor sontaj kuyusu yeni dalgıç eski ve 1-1.5 yıldır kullanılmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Dalgıç 5.5A çekiyor kullandığım hortum 1'lik hortum.
Su akış videosu
Şu makineyi bir hastaneye yatırıp bir check up yaptırıp, bir daha deneyebilir misiniz acaba. Belki yatmaktan paslanmıştır, hani yağlamak filan lazımdır kim bilir deme. Ustası bilir.
 
Son düzenleme:
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Genleşme tankı varmı

Bu arada kimse söylememiş. Pompanın bir akımı da ölçülse iyi olur . Genlesme tankı emme değil basma sistemlerinde olur üstad. Avatar 'ınız hayırlı olsun bu arada . Pek bir manidar olmuş.
Evet sayın ustam. Depo olacak genleşme olacak depo dan sonra kademeli pompa olacak. Masraflı olursa en kötüsü genleşme tankı şart. Pompa sağlamsa tabi. Bu pompayla başka türlü basınç zor diye düşünüyorum.

Avatar için teşekkürler. Layık olmaya çalışcaz...

Taş bana gelmiş. Konu baltalamak yerine Özelden yazabilirsiniz anlatmak istediğinizi. Zira malumunuz Konu sahibine saygısızlık oluyor bu!
 
Adalet-Sözleri.jpg
 
kuyu 95 metre demişsiniz ama dinamik yüksekliğiniz ne kadar su aşağı çekilmiş olabilir
akım düşük ihtimal fanlarınızda tıkanma olabilir pompayı sökmeniz gerekebilir
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
127,949
Mesajlar
913,824
Kullanıcılar
449,594
Son üye
srdrgl1905

Yeni konular

Geri
Üst