Modem tavsiyesi

Katılım
11 Mar 2013
Mesajlar
233
Puanları
1
Yaş
64
Arkadaşlar masa üstü bilgisayara modem alacağım evde çocuklarda telefonda kullanacaklar 100-150 TL civarında interneti 8Mgb alacağım, bir önerisi olan varsa memnun olurum.
 
Merhaba. İnternet paketinizin türü yapılacak olan tavsiyede oldukça önemlldir, ADSL' mi yoksa VDSL (fibernet) paketiniz mi var? ADSL paketiniz varsa ADSL modemlerin tavsiyesi, VDSL (Fiber paket) hattınız varsa ADSL/VDSL (üniversal) modem tavsiyesi sizin işinize yarar ve işinizi görür. VDSL paketli bir hatta ADSL modem çalışmaz, yüksek hızlara bu modemler çıkamaz. ADSL/VDSL modemler hem ADSL hem VDSL internet paketleriyle çalışabilir, bunlar üniversal tip cihazdır. Kolay gelsin.
 
Son düzenleme:
Cevabınız için teşekkürler, Türk Telekom bayisine adresi verdim VDSL olduğunu söyledi, acaba modemi ben mi alsam onlar kendi modemlerirni mi bağlasalar?
 
Konuyu açalı biraz zaman geçmiş, belki modemi tedarikte etmiş olabilirsiniz ama aynı sorunu olan başkaları olabilir ihtimalini düşünerek yazıyorum. 150 TL bütçeniz varsa Tenda markasının v300 modelini tavsiyede bulunabilirim. N11 de genelde 190-200 bandında fiyatları mevcut. Tür olarak VDSL bir modem. Hat hızınız düşük (ADSL) olsa bile bu modem işinizi görecektir. İlerleyen zamanlarda alt yapıda çalışma yapılır, hat hızınız yükselir VDSL desteği gelir o zaman tekrar modem ihtiyacı duymadan aynı modemle devam edebilirsiniz. Ayrıca bu modemi diğerlerinden ayıran en büyük iki özelliğinden biri kapsama alanı yüksek (2 adet 5dbi antene sahip) diğeri ise 6000v yıldırım koruması mevcut. Kısacası tam olarak FPS(fiyatına göre performans) ürünü.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,912
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst