Modbüs sıralı sistem bilgisi olan ?

eskici09

Üye
Katılım
23 May 2019
Mesajlar
381
Puanları
31
merhabalar , atlistart softlarla yapılmış modbus haberleşmeli sıralı sistem var, ben bunlardan birini çıkartıp sürücü bağlamam gerekiyor ve sürücüde modbüs portu yok , sürücüyü bağlayıp çalıştırıyorum fakat softta çıkış olmadığı için siralı sistemi devreye sokmuyor , bunun için ne yapmam gerekir yardımcı olabilecek var mı altistart softlarda direk olarak çıkartma ayarı varmıdır, yoksa programından bu parametreyi silip başka bişey yapılabilir mi?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Eskici09 Merhabalar
Sıralı sistemi ne kontrol ediyor ,plc mi yoksa direk ekrandan mı iptal ettiğiniz softstartırn bloğunu disable edebilirseniz,çalışır diye düşünüyorum

Kolay Gelsin
 
@mmtkaya1 merhabealar sıralı sistemi plc kontrol ediyor , termik inputu ,kontatör inputu ve run bilgisi plc ye modbüs haberleşmesi ile sağlanıyor . aynı zamanda sisteme bağlanıp programı çektikten sonra kopyasını almam gerekiyor bunun için tam olarak ne yapmam gerekir ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst