Modüler Panel PC

ICCTamer

Üye
Katılım
8 Kas 2017
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
45
Konum
Istanbul
Gerçekliğinizi AAEON OMNI Serisi ile arttırın!

Bir dokunuşla nesnelerinize bağlanın!

ASUS grubundaki, Endüstri 4.0 çözümlerinin önemli geliştiricilerinden olan AAEON, sistem entegrasyonu, IIoT ve akıllı ev uygulamalarını güçlendirecek, zarif şekilde tasarlanmış ve son derece özelleştirilebilir bir dizi dokunmatik panel PC'ler olan Omni ürün serisini piyasaya sundu. Ürün ömür yönetimi ve akıllı fabrika uygulamaları için esnek çözümler sunmaktadır.

OMNI panel PC'ler, mevcut pazarda SkyLake tarafından desteklenen türünün ilk örneğidir. Çoklu dokunmatik panel PC'ler Linux, Windows 10 ve Android sistemlerini destekler ve verimlilik artışı sağlar. Nispeten Omni serisi panel PC’ler 10,4” ve 21,5” boyut aralığında geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

AAEON'un diğer panel PC'lerine çok benzeyen dayanıklı Omni'ler, hava akımını ve serin hava dolaşımını artıran termal yönetim sistemi ile birlikte panelin harici aşınmaya ve yıpranmaya karşı dayanıklı sağlam bir alüminyum muhafazası, IP65 ön çerçeve tasarımı, toz ve su gibi çevresel negatif etkenlere karşı koruma sağlar. Dış aygıtlara maksimum bağlantıyı kolay ve uygun maliyetli şekilde gerçekleştirmek, özelleştirmeyi kolaylaştırmak için esnek ve komple I/O bağlantı noktası desteği sağlanmaktadır. Yeni tasarım, dalgalanmalara ve kısa devrelere karşı voltaj koruması sunar ve DC 9 ~ 30 ile çalışır.

AAEON Sistem Platformu Bölümü (SPD) Ürün Yöneticisi Alan Chou, "Modüler tasarım, geliştirilmiş uzun ömürlü endüstriyel sınıf bileşenleri ile OMNI, Endüstri 4.0 uygulamaları için üretim hattı yönetiminden, akıllı şehir enerji ağlarına ve diğer veri odaklı hizmet yönetimi biçimleri için ideal bir çözümdür" cümlesiyle ürünü tasarlama amaçlarını bildirmektedir. "Daha geniş bir bağlamda, panel PC sistemleri, kiosklar ve akıllı fabrika HMI'ları için en iyi seçimdir. Kolay özelleştirilebilen yapısı ve sağladığı faydaya nispeten düşük maliyeti ile ürün geçiş sürelerini ve imalat maliyetlerini büyük oranda ortadan kaldırmaktadır.

ASUS markası olan AAEON’un yeni modüler serisi olan OMNI Türkiye’de ICC Elektronik (Endüstriyel Bilgisayar Merkezi) tarafından sunulmaktadır.
pgal_170824_cbx56d.jpg
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,873
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst