MM 420 sürücü bilgii

Katılım
20 Ara 2008
Mesajlar
2
Puanları
1
merhaba arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var...

2.2 kw lık 220 v girişli MM 420 sürücüsünün devamlı çıkış vermesini istiyorum. bunu kendi üzeirnden sağlıyorum. ama çıkış verdiği anda bağlı olan motor çalışmayabilir. Motorun çalışması ayrı bir koldan sağlanmaktadır. Biliyorsunuz sürücü çıkış verip motor çalışmıyor ise hata veriyor. Bu hatayı parametrelerle veya başka bir yöntemle iptal edilebilirmi ???

bunu istememin sebebi 380 v şanzımanlı bir inşaat asansörünü 220 v sürücü ile çalıştırmak. her yerde 380 olmadığı böyle birşey uyg istedim. şanzımanlı bir kol var yani motor giden besleme üzerinde faz yeri değiştirim devir yönü değiştiriyor.
ben bunu hiç bozmak istemiyorum. yine kontrolün koldan olmasını ve deivr yününün şanzımandan değişmmesini istiyorum. tek ama asansörü 220 v sürücü ile çalıştırmak.

SAYGILARIMLA.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
0-1 pako şalteri kullanarak devir yönünü değiştirmeden önce pakoyu 0 yapar ve sürücüyü durdurursunuz.Devir yönünü değiştirdikten sonrada pako1 yaparak motoru çalıştırabilirsiniz.Pako şalteride devir yönünü değiştirdiğiniz kolun yanına montajını yaparak kumanda edersiniz.
 
mm420 frekansını ve akımını ayarlamak için hangi parametreyi kullanmalıyım saygılar
 
1080 minimum 1081 max frekans
 
kolay gelsin arkadaşım şalteri açar açmaz start almasını isterseniz parametre 1210 3 yapacaksın ozaman enable girişini köprüle şalteri açtığında start alır
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,233
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst