Mitsubishi klima invertel dış ünite çalışmıyor

teknik_

Üye
Katılım
11 Ağu 2013
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
44
mitsubishi klima model src 35 zmp-s
arkadaşlar aynı klimadan 2 tane var elektirik gidip gelmiş ikisininde dış ünitesi devreye girmiyor run ışığı sabit yanıyor timer ışıgı 6 kez yanıp sönüyor sigortadan kapatıp açtım sorun çözülmedi reset varmı bunlarda yada arıza konusunda yardımcı olabilirmisiniz.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Voltajlar düşük olabilir mi? İki cihaz da çalışmıyorsa sorunun cihazlarda olduğunu düşünmüyorum. İkisi aynı hattan mi besleniyor
 
dış unıte kart girişinde aşırı yuksek veya düşük akımlarda kartı korumak için cam sigorta var o patlamış olabilir. onu kontrol et. benimde başıma geldi aynı sorun. sigortayı değiştridim düzeldi.
 
inverter kart arızalı yaptım saolun bu 2 cihaz elektirip gittiginde jeneratör devreye girdiğinde bozmuş
 
Konuyu tekrar canlandıracam ama bilgisi olan varsa yazsin LÜTFEN, dış ünite anakartta 10 A sigorta atık RPJ60DO Transistör kısa devre olmuş,yenileriyle değiştirdim ama halen 6kez run ışığı yanıp sönüyor
 
transtör kısa devre olmuş degiştirdim çalıştı
İyi günler, aynı marka model aynı sorun var, özel e göstermişler tamir olmazsa yeni anakart demisler, 2000 e kadar fiyat çıkabilir demişler. Transtor dediğiniz transistor galiba neresinde bulunuyor anakartta mı, kendimiz değiştirebilir miyiz? Bilgilendirirseniz teşekkürler şimdiden.
 
Kardeşim konu 2019 tarihli.Lütfen eski konulara yorum yaparken bunu göz ardı etmeyelim.Size yardımcı olacak bilgili forumdaşlarımız mevcut.Kartınızın üst ve alt resmini görülecek netlikte ekleyin yardım edelim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,108
Mesajlar
915,034
Kullanıcılar
449,808
Son üye
Baharnev

Yeni konular

Geri
Üst