Mitsubishi FR-E540 Fabrika ayarlarına döndürme sorunu

Katılım
30 Tem 2019
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
38
Selamün aleyküm ustalar. Elimde mitsubishi FR-E540 3,7-ch var. fabrika ayarlarına döndürmek istediğimde hep err. hatası alıyorum.

Yaptığım işlemler şöyle:
Cihaz daha önceden ayarlanmış bir makineden söktüm. Öncelikle pr.77' yi 2 yaptım. Ardından sürücüyü "Pu" moduna aldım pr. 79'u ona göre ayarladım. Ardından "ALLC" Parametresini "1" yapıp set etmek istediğimde err. hatası alıyorum. Kılavuzunda araştırdım kadarı ile, EXT modunda yada çalışırken parametre resetlenemiyor. Sürekli kullandığım bir sürücü değil biraz acemisiyim. Bilmediğim yada yapılması gereken başka bir ayar varmı ?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Cevabınız için teşekkür ederim. Kılavuza baktım ustam, İlk mesajımda da yazmıştım. Nerede hata yaptığımı öğrenmek istiyorum.
Merhaba Bende bir makinede aynı problemle karşı karşıyayım. değiştirmek istediğim sadece max hız ama sürekli err hatası alıyorum. Bazı parametreleri değiştiriyor ama bazılarında err hatası veriyor. Şu an parametreleri inceliyorum kayda değer bir şey bulursam yazarım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst