Minimum 60 sayfa cikacak Konu bulmam gerekiyor

hitman59

Üye
Katılım
6 Eki 2010
Mesajlar
25
Puanları
1
Yaş
30
Arkadaslar myo dayim elektronik bolumunde hocamiz bir odev verdi vize final yerine gececek fakat konu bulamiyorum en az 60 en fazla 80sayfa tez gibi bi sey hazirlamam gerekiyor yardimci olur musunuz? 60 sayfa cikacak bir konu onermenizi rica ediyorum, aklimda suan Scada var fakat daha once bulunduysa iptal olur, mesela chiller gibi. Genis konu degil de tek konu seklinde iklimlendirme degil de chiller gibi. Dedigimi pek anlatamadim ama neyse :DYardimci olun lutfen
 
Alarkonun chiller kataloğu vardı bir ara ansiklopedi gibi bişeydi, ama ingilizceydi sanırım bol resimli falan.
 
Chiller da güze. Belki UPS'leri anlatabilirsin. Oldukça geniş bir konu. Battery, inverter, rectifier, bypass, static switch vs. parçalarını anlatırsın. Normal mod çalışmayı, tek başına çalışmayı, paralel redundant çalışmayı anlatırsın. Olabilecek arıza durumlarını özetlersin. Rectifier arızalanırsa akü beslemeye geçer, inverter arızalanırsa by-passa atar vs.. By-pass bloke durumunu açıklarsın, voltaj frekans aralıklarını arşatırırsın, alarmları, manuel servis by-passını anlatırsın.

Detaylı yazdım, çünkü çok uzun bir konudur ve çok çizim vardır. Her arıza ihtimali için resim koyabilirsin... Senin işini görür. Hem eğlenceli konudur hem de çok faydalıdır. Çünkü artık tüm işletmelerde var.
 
maalesef ups konusu alındı bu yuzden ben alamıyorum :(
 

Benzer Konular

Forum istatistikleri

Konular
128,118
Mesajlar
915,149
Kullanıcılar
449,823
Son üye
bulday

Yeni konular

Geri
Üst