MikroDEV PLC - Program & Dökümanlar

mcayir

Üye
Katılım
5 Tem 2008
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
39
[FONT=&quot]
MikroDev, 2006 yılında faaliyetlerine başladı. AR-GE ve Teknolojik çözüm merkezi şeklinde çalışarak çok sayıda firma için özel tasarım elektronik sistem çözümleri geliştirdi. 2009 yılında kendi markası ile ürünler geliştirmeye başladı.

Gelişen teknoloji karşısında dışa bağımlılığı artan ülkemizin, teknoloji ihtiyacını kaliteli ve ekonomik bir şekilde karşılamak ve bu alanda örnek olmak misyonuna sahip firma, tasarımı ve üretimi tamamıyla yerli PLC ürünü MikroDEV MPLC ailesini 2011 yılında piyasa sunmuştur

MikroDEV PLC ailesi, geniş fonksiyon blokları ve haberleşme kütüphaneleriyle temel ve orta düzey otomasyon uygulamaları için güvenli, hızlı, pratik ve esnek bir otomasyon denetleyicisidir.

MikroDEV PLC ailesi, kullanıcı kolaylıklı arayüz programıyla fonksiyonel blok diyagramları kullanılarak programlanabilmekte ve simülasyon imkanı sunmaktadır.

MPLC ailesi PLC’ler entegre giriş çıkış birimlerine sahiptir. Temel versiyonda 4 adet digital giriş, 4 adet digital çıkış, 4 adet röle çıkışı ve 4 adet analog giriş mevcut olup ayrıca MikroDEV Genişleme ürünleri ile giriş çıkış birimlerinin artırılması mümkündür.

MPLC ailesi ürünlerde ortak olarak bulunan fonksiyon blokları şunlardır: Temel lojik blokları, Analog işlem blokları, Zamanlayıcı blokları, Sayıcı blokları, Haberleşme/Modbus blokları, Takvim Blokları, Sayıcı Blokları ve Fiziksel Giriş/Çıkış Bloklarıdır

Entegre olarak GSM desteği sunan versiyonlarda SMS tabanlı kontrol uygulamaları kolay bir şekilde gerçeklenebilmektedir. Ayrıca GPRS ve/veya Ethernet üzerinden TCP/IP iletişim imkanı sağlanarak, MODBUS TCP protokolü ile merkezi Scada sistemi ile geniş ölçekli entegrasyonu imkanı sunar.

http://mikrodev.dyndns.org/downloads/
www.mikrodev.com


[/FONT]
 
Son düzenleme:
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,580
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Geri
Üst