Mikrodenetleyiciler hakkında

Katılım
9 Mar 2013
Mesajlar
17
Puanları
1
Merhabalar arkadaşlar,Benim mikrodenetleyicilerle ilgili herhangi bir konuda sunum yapmam lazım.Ama konu seçiminde karasızım ve mikrodenetleyiciler hakkında dapek bilgim de yok.. Acaba bu konuda iyi olan birisi bana bir konu önerebilir mi sunum için olacak ve zorlanmayacağım bir konuda olursa çok sevinirim Şimdiden teşekkürler:eek:
 
merhaba öncelikle kolay gelsin . mikrodenetleyicer hakkında orta düzey bir bilgim var yani temel şeyler denebilir.
seçiceğin konu hakkında aklında ne gibi birşey var elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım .
 
Valla benim aklımda hiçbir şey yok ki :( İnternette daha rahat bilgi toplayabileceğim ve basit olursa çünkü sunum yapıcam lütfen yardımcı olur musunuz :( ??
 
ya arkadaşlar başka fikri olan yok mu :/
 
Elimde bazı slaytlar var ama konu seçimini söylersen yardımcı olabilirim...
 
şöyle yapalım ozaman önce mikrodenetleyiciyi açıklamakla başlayalım daha sonra mikrodenetleyici üzerine yazılan programları ele alalım yani önce kısa bir tanıtım yapalım ne dersin ?
 
Bilmediğiniz bir konuyu anlatacaksanız zorlanmamanız imkansız tabiki bunu sizin yerinize başkası yapmazsa ki böyle bir ihtimal yoktur, varsada olmaması gerekir, https://www.kontrolkalemi.com/forum...rogramlama-ogrenmek-istiyorum.html#post434662 bu konuda (mesaj2) yazdığım mesaj ve mesajda verdiğim linklerde yazdıklarımı genişleterek mikrodenetleyici hakkında genel birşeyler anlatmanız 2 saat sürer buda faydalı ve gayet yeterli olur.
 
Cevap veren tüm arkadaaşlarıma teşekkür ediyorum. Arkadaşlar zor derken kodlama kısmın da hiçbir bilgim yok ondan söyledim. Artık zor kolay bir şekilde kendim halledicem. Siz mikrodenetleyicilerle ilgili herhangi bir konu önerebilir misiniz?

Mesela hoca bir arkadaşa pic16f84 konusunu verdi bir arkadaşa da programın belleği konusnu verdi ve bu konu çok zor demişti.

Sizin tavsiyelerinize güveniyorum arkadşlar yeniden teşekkürler
 
arkadaşlar ben bu konuları buldum sizce nasıl

Mikro denetleyici kontrollü kablosuz kontrol sistemi

AKILLI EV ALETLERİNİN MİKRODENETLEYİCİLER İLE KONTROLÜ

MİKRODENETLEYİCİLER KULLANILARAK HIZLI VE GÜVENLİ HABERLEŞME SİSTEMLERİNİN İNCELENMESİ
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst