Microwin Win7-32 Bit Kurulumu

taşovalı

Üye
Katılım
28 Haz 2009
Mesajlar
142
Puanları
6
Yaş
37
Konum
kocaeli
windows 7 de s7 300 win cc yi kurdum fakat s7 200 ü kuramadım birgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
bendeki microwin v 4.0 ,bahsettiğinizle aynı sürüm değilmi ? yani sp9 diye bişey gözükmüyor.
 
sp 9 kurdum fakat haberleştiremiyorum kurarkende zaten uyarılar verdi ayrıca help sayfasınada ulaşamıyorum,ne yapabilirim?

Help sayfasına ulaşabilmek için WinHlp32.exe kurmanız gerekir. Ekranınıza gelen uyarıların fotoğrafını koyarsanız daha net birşeyler söyleyebiliriz.
 
Help sayfasına ulaşabilmek için WinHlp32.exe kurmanız gerekir. Ekranınıza gelen uyarıların fotoğrafını koyarsanız daha net birşeyler söyleyebiliriz.
help sayfası tamam ama haberleşmede sıkıntı var.Haberleşmeye çalışıyor haberleşemiyor
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
mıcrovın s7 200 drıverı kurulmadığı için yapıyor tahminim
 
plc de ve kabloda sıkıntı yok daha önce defalarca bağlandım.Ama şöyle,kurarken haberleşme ile ilgili hata verdi ben (atla) deyip kurdum,o ikazı niye yaptı bilmiyorum.SN genç 22 diriver ı kumadığımı söylüyorsunuz,kurarken zaten bizi kurulum yönlendiriyor ne yapabilirim ki? Biraz daha açıklayabilir misiniz
 
ilk setap yaparken uyumluluk modunda kurmayı deneyin mıcrovını olmassa xp mode kurun hiç uraşmayın derim ben xp modda kullanıyorum canavar gibi çalışıyor
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,956
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst